Andrélon heeft een nieuwe lijn uitgebracht met kleurbeschermingsproducten die ik, niet geheel toevallig, in de week voorafgaand aan mijn Make-over ontvang. Mijn haren zijn al gekleurd, dus het testen kan direct beginnen. Ik ben even douchen….

Andrélon Keratine Colour

De Andrélon Keratine Colour lijn bestaat uit:

  • Shampoo;
  • Conditioner;
  • Herstellend Masker;
  • Herstellende Crème.

De Andrélon Keratine Colour producten zijn binnenkort nog steeds in de vertrouwde lila kleur te vinden in het schap maar dan met een oranje/roze accent. Keratine is een eiwit dat van nature al in je haar zit, het draagt bij aan de glans en stevigheid van je haar. Na beschadiging, bijvoorbeeld door het te kleuren, kan je haar keratine verliezen. Naast Keratine beschikken al deze kleurbeschermingsproducten ook over een Uv-Filter.

Mijn ervaring met Andrélon Keratine Colour

De klodder shampoo verspreid zich niet gemakkelijk over mijn natte haar met uitgroei. Ik moet het echt even goed inzepen. Voordeel is wel dat de shampoo niet snel van je hand spoelt door het douchewater. Vervolgens laat de shampoo zich eenvoudig uitspoelen. Een crèmespoeling gebruik ik niet, daar is mijn haar te vet voor. Nadat mijn haar net geverfd is, verspreid de shampoo wel over mijn haren. Ik denk dat het met de uitgroei te maken heeft gehad.
Het Herstellende Haarmasker breng ik na het haren wassen aan, maar niet op de hoofdhuid. Vanaf een centimeter of vijf vanaf de hoofdhuid tot aan de haarpunten. Het Herstellend Masker laat zich eenvoudig doseren door de knijptube en is lekker zacht. Net als de shampoo ruikt het heerlijk. Het Herstellend Masker moet zo’n drie tot vijf minuten intrekken en dient goed te worden uitgespoeld.
Na het opdrogen is mijn haar gemakkelijk in model te brengen. Het glanst en voelt zacht aan. Ik voel geen restanten van de haarproducten zitten.

Lees ook:

Gebruik jij speciale verzorgingsproducten voor je geverfde haar?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we review exemplaren ontvangen*

Geverifieerd door ExactMetrics