Thuisleven.com
Nail stickers
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Nail stickers Essence en Hema

Nail stickers Essence en Hema

Heb jij ook zoveel potjes nagellak? Ik wel, een heleboel, maar ik gebruik ze bijna nooit eigenlijk. Ik zag laatst zo’n leuke nagelstickers bij de Kruidvat dat ik toch maar aan het lakken ben gegaan. Zo voor kerst vind ik dat nog wel leuk en eigenlijk zijn ze te leuk om alleen dan te gebruiken. Dus toen ik bij de Hema ook mooie zag voor gewoon wanneer je zin hebt heb ik die ook gekocht en nu kan ik ze mooi met elkaar vergelijken.

Nail stickers

Ik heb de kerst stickertjes van Essence gekocht voor €1.39 bij de Kruidvat, de Hema stickers kosten €2.50. Op de foto’s heb ik de verschillende soorten uitgeprobeerd. Het hartje en de gouden bolletjes komen van de Hema en de sneeuwvlok en ster van Essence.

Nail stickers hoe werkt het?

Ik gebruik de nail stickers de Strip me Off als basis van NYC altijd, zodat ik mijn nagellak er gemakkelijk af kan pellen. Zodra die droog is heb ik een kleurtje op de nagels gelakt en meteen een sticker van het velletje afgehaald en op de nagel geplakt. De nail art van de Hema is iets dikker dan die van Essence. Die moet je ook op echt rechte stukjes plakken. Op een bollend stukje blijft de sticker recht staan en krijg je hem niet mooi. Ik heb als laatste een transparante lak genomen om de stickers te beschermen. Essence heeft ook Express Dry druppels en hiermee is de droogtijd wat korter dan wanneer je het gewoon laat drogen.

Het resultaat

Ik heb van verschillende merken lakjes en ik heb de twee paarse voor deze blog uitgekozen. De stickers beleven beide heel goed zitten. Na het plakken er een extra laagje lak over is wel zo fijn, dan zijn de stickers beter beschermd.

Het is allemaal ongeveer een week blijven zitten. Omdat ik er een peel off onder had zitten ging het wat sneller eraf dan als je die er niet onder hebt. We zijn veel gaan zwemmen en dan is het er ook sneller vanaf. De kinderen hebben ook geplakt, maar die hadden het er na een dag al afgepulkt. Eigenlijk wel jammer want ze hadden beide hele leuke plaatjes gekozen en er niet zo lang plezier van gehad. Bij mijn dochter bleef het er langer op dan bij mijn zoon want die beet tijdens een film al op zijn nagels.

De kerst stickers kunnen nu wachten tot eind dit jaar dan gaan we die wel weer plakken. Die van de Hema lijken een beetje Harry Potter achtig met de bliksempjes en die zijn dus bij de kinderen favoriet. Ik ga nog even door met lakken en plakken.

Lees ook:

Doe jij je nagels zelf of laat je ze door een styliste doen?

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics