Thuisleven.com

Hema Glitter tattoos. Zelf glitteren

Op de jaarlijkse buren barbecue wordt door mij en een vriendin altijd flink geschminkt.  Dit jaar wilde we ons repertoire eens uitbreiden met stoere en mooie glitter tattoos. Wat fijn dat Hema net een set te koop had met alle benodigdheden om een boel tattoos te kunnen maken bij de kinderen uit de buurt.

Glitter tatoeages van Hema

Een set waarmee je zelf glitter tatoeages kunt maken. Knip een van de figuurtjes uit, plak deze op je huid en breng de glitters aan met het kwastje. Je kunt de tatoeage makkelijk verwijderen met een milde bodyscrub of wat baby olie.
Inhoud: vijf potjes glitterpoeder, zes vellen dubbelzijdig klevende stickers, een kwastje.
Er zitten genoeg plakkers in om heel veel kinderen te versieren met tattoos. Je kan dus een hele tijd vooruit.

Onze ervaring met de tattoos

Wat een boel leuke plakkers zitten erin. Voor ieders wil wel wat. Dieren, sterren, bloemetjes, noem het maar op. Grotere plakkers en kleintjes. Maar helaas plakken de sjabloonplakkers erg slecht. Zeker bij de meer delicate plakkers blijft de helft zitten en de andere stukjes frommelen op. Ik had gehoopt op sjabloontjes op papier of plastic die je meermaals kon gebruiken. Als ze wel lukken zien ze er wel erg leuk uit, glitters plakken verder goed en zijn er met een sopje weer af te halen. Blijft niet zoals plakplaatjes weken zitten, maar dat is niet zo erg. Ik lees op de site van Hema een review die aangeeft dat het met huidlijm wel erg goed blijft zitten. Ik denk dat ze dan eerst het plaatje een beetje bestrijkt en dan pas op de huid legt. Dan weet ik dat voor een volgende keer. Misschien is het ook een kwestie van vaak oefenen en proberen.

De kinderen vonden het niet erg als het mislukte en ze een nieuw plaatje mochten kiezen. De gelukte waren in ieder geval goed geslaagd en naast het schminken was dit echt een topper van de dag. De kinderen konden hun eigen kleurtjes glitter uitkiezen en in geval van bijvoorbeeld de bloem hebben we zelfs verschillende kleurtjes op één plakker gebruikt. Soms op een vrije woensdag middag vragen de kinderen nog wel eens of ze er een mogen. Even lekker glitteren, soms mag dat wel eens.

Je vind deze glitter tattoo set op hema.nl voor €12,00

Lees ook:

Mogen jouw kinderen ook plakplaatjes of glitter tattoos?

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics