Thuisleven.com
Prinsesboltaart van de Hema voor onze jarige job
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Verjaardag > Prinsesboltaart van de Hema voor onze jarige job

Prinsesboltaart van de Hema voor onze jarige job

Vandaag is het feest! Onze oudste is namelijk 13 jaar geworden. En waar feest is worden feestjes gevierd. En zo geschiedde het dat wij al vanaf half één vandaag een zoete inval hebben wat betreft verjaardagsvisite (het enige rustmomentje benut ik snel om even te bloggen). Zodoende is de eerste vlaai en de eerste taart al op, maar gelukkig staan er nog een paar in de koelkast. Zoals een zelfgemaakte kwarktaart en een fototaart. Maar wij hadden nog een voordeel van Hema mogen wij namelijk een prinsessen bol taart reviewen en dat komt natuurlijk wel even lekker uit. Ofschoon de taart absoluut niet stoer te noemen is, vindt onze Daan het wel heel erg leuk zeker voor zijn kleinere zusjes.

Prinsesboltaart

De prinsesboltaart is geschikt voor 8 personen. Om de mooie chocolade laag aan de buiten kant heel te laten heb je een goed scherp mes nodig, wat geduld en een vaste hand. Met die combinatie lukt het je goed om mooie stukken te snijden. Maak de stukken niet te klein want dan heb je een gebroken taart (dat is mij al overkomen). De chocolade aan de buitenkant geeft iets af net als de mooie prinses bovenop de taart. Wij dachten eerst dat hij van hout was maar het blijkt puur suikerwerk te zijn. Jammie!
Afijn omdat wij van te voren al wisten dat dit een mega zoete taart is (en ook machtig blijkt te zijn) hebben wij ervoor gekozen om de taart aan te kleden met wat tomaten en komkommers. Ook op tafel hebben wij een etagère geplaatst met allerlei soorten groenten en fruit.

Wat vinden wij ervan?

De taart zelf bestaat uit chocolade cake, chocolade creme, aardbeienvulling, witte chocolade bol en de prinses van suiker. De combinatie is erg lekker te noemen. Vooral de chocolade creme met de chocolade laag is om van te smullen. Tevens is dit ook het meest machtige van de hele taart. Dus ik ben blij met de chocolade cake, die overigens niet overheersend chocolade-achtig smaakt en de aardbeienvulling.

Mocht je nou geen meiden in huis hebben maar de Prinsesboltaart wel heel erg leuk vinden dan kun je ook kiezen voor een andere variant. Zo is er een kinderboltaart kabouter alsook een kinderboltaart robot te bestellen. Ze zijn €12,50 per stuk en te bestellen bij Hema of in de Hema webshop.

Lees ook:

* Voor dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics