Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kookboeken > Taart uit de blender

Taart uit de blender

Ben je helemaal klaar met de shakes uit de blender? Verstop hem dan maar niet. Met het boek “Taart uit de blender”  maak je namelijk in een mum van tijd de heerlijkste taarten. Dat wil jij toch ook?

Taart uit de blender

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om een blender in huis te hebben, immers worden met dit apparaat alle gerechten gemaakt. Daarna is het een kwestie van de ingrediënten kopen, de overige bakspullen bij elkaar zoeken en aan de slag gaan. Een grote keukenprins(ses) hoef je niet te zijn en veel tijd hoef je al helemaal niet te hebben. De taarten zijn namelijk allemaal in nog geen 30 minuten gemaakt (plus de oventijd die er nog bij komt). Al me al heb je dus binnen een uur een lekkere taart op tafel staan.

Wat vinden wij ervan?

Taart uit een blender een leuk en nieuw concept dat het bakken van taarten alleen maar populairder zal maken. Zeker gezien de vele gezonde taarten die in het boek naar voren komen. Het boek spreekt mij vooral aan vanwege de eenvoud (makkelijke recepten, duidelijke foto’s, goede omschrijving en niet te veel (persoonlijke) poespas). Als echte Limburger zijn de taarten wel even anders dan de gebruikelijke rijstevlaai, kruimelvlaai en slagroomtaart uit de winkel. Maar dat maakt het juist zo spannend en leuk. Ofschoon ik nog niet geheel overtuigd ben dat de kinderen de taarten net zo smakelijk vinden als ik, wacht ik dan ook even met de eerste taart bakken tot we vrienden of familie over de vloer krijgen. Immers een hele taart voor mijzelf is toch iets te veel van het goede.
Zodra de eerste taart gebakken is, komt er natuurlijk een foto van online op onze Instagram kanaal.

Informatie

Auteur: Guillaume Marinette
ISBN: 9789045216867
Uitgeverij: Karakter Uitgevers

Op Thuisleven hebben we al vaker aandacht besteed aan de boeken van Karakter Uitgevers

Ben jij verzot op taart/vlaai en waarom?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

27 reacties

 • Op dit boek maak ik graag een kansje hier thuis zijn we allemaal dol op taarten en mijn grote hobby is koken dus iedere dag probeer ik wat nieuws te maken

 • Ik ben helemaal verzot op Mozart taart want hij is zo lekker romig en speciaal maar van elke taart krijg ik een speciaal gevoel. Wat lijkt het mij handig om een taart met een blender te kunnen maken.

 • Ik kan absoluut geen taarten bakken en heb er het geduld en de aandacht ook niet voor.. maar als alles is de blender mag is het misschien stukken makkelijker en sneller voor me!

 • Ik ga voor de bokkepootjes met banketbakkersroom taart. Omnomnom zo lekker.. ! Lekkere zachte smaak, vult ook best wel goed. Iedereen is er hier dol op!

 • Ik ben helemaal verzot op zoete maar ook hartige taarten, want er zijn altijd wel dagen in de week dat ik dit wil eten!
  Dit lijkt me geweldig zeg, alles in de blender en dan in korte tijd een heerlijk taart te hebben!

 • Ik ben helemaal verzot op alle taart, want taart kan ALTIJD! Er is altijd wel een reden voor en je kan er zoveel kanten mee op! Tussendoortjes, toetjes, ijstaartjes… love it! Net had ik bijvoorbeeld nog een gezond havermouttaartje met rood fruit als ontbijt!

 • Ik ben helemaal verzot op cheesecake, of appeltaart, of slagroom met heel veel vers fruit. Kiezen is een dingetje zoals je merkt alles waat eindigt met taart is gped

 • Ik ben helemaal verzot op taart, want ik ben eigenlijk helemaal geen snoeper omdat dat vaak te zoet is maar een gebakje gaat er altijd wel in!
  Lekker met fruit enzo.. Lijkt me echt gaaf uit te proberen met de blender!

 • Wat lijkt me dit een leuk kookboek ik ben gek op eenvoudige recepten en helemaal als het taart is.

  Ik ben helemaal verzot op chocoladetaart, want die kan ik gewoon niet laten staan zo lekker. (Vandaar dat ik altijd de helft gelijk in diepvries zet als ik hem zelf maak)

 • ik ben helemaal verzot op taart,
  want op feestdagen of als iemand verjaard
  geniet ik met teugen en hangt de slagroom in mijn baard
  maar het kan me niet schelen, dat is me dat wel waard

 • Ik ben echt dol op alle soorten taart maar slagroom taart is toch wel mij favoriet! Dit boek moet ik hebben! Wat lijkt me dat geweldig zeg, alles in de blender en bakken maar! Geen gedoen met kneden en mixen, wow

 • Ik ben helemaal verzot op eigengemaakte oma appeltaart , want mijn oma maakte die ook altijd, overheerlijk mjam mjam ….!
  Dit boek ‘ Taart uit de blender’ is voor mij nieuw.
  Ik ben heel erg benieuwd !!
  Ik volg Bloglovin en laat mij ervaren hoe dit gaat.

 • Ik ben helemaal verzot op taart, want ik ben Britse dus heb taart genetisch nodig, en ben (borstvoedende) moeder dus taart is essentieel.

  Ook kook/bak ik graag, maar heb zo weinig tijd. Help me!

 • Ik ben helemaal verzot op monchou taart, want hij is makkelijk te maken en heerlijk! Tegenwoordig maak ik hem gluten en lactose vrij = blijere buik.
  Zou je nog meer dieet recepten met de blender kunnen maken?
  Heel benieuwd naar het boek!
  Ik ga jullie overal volgen 🙂

  Fijne dag!

  Gr Carola/Croltje

 • Ik ben verzot op biscuittaart met botercreme, want op de verjaardagen van m’n dochters kan ik me eigen uitleven en eindeloos variëren!!

 • Ik ben helemaal verzot op zelfgemaakte appeltaart omdat dat gewoon het lekkerste is met een kopje thee. En de appels uit eigen tuin komen!
  En ik bakken super vind! Vandaag ga ik een taart met peer maken ook zo lekker

 • Ik ben verzot op taart want het doet me denken aan de heftige periode waar mijn schoonzus doorheen moet. Maar hoe heftig ze het ook heeft, haar motto is: elke dag is tijd voor taart!

 • Ik ben helemaal verzot op monchou taart. Blender heb ik, word eerlijk gezegd alleen maar gebruikt voor af en toe een smoothie. Dus met dit boek zou de blender vaker tevoorschijn komen. Wie lust er nu geen taart

 • Wat lijkt mij dit een goed boek!
  Ik heb een blender thuis staan die ik niet super vaak meer gebruikt. Dit boek lijkt mij daarom top!

  En… ik ben ook nog eens verzot op taart, want er valt altijd wel iets te vieren.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics