Ofschoon Sinterklaas nog officieel in het land moet komen, zijn mama en ik al met de kerstgeschenkjes bezig. Dit komt omdat Sinterklaascadeaus bij ons gedurende het jaar bij elkaar gespaard worden. Met 4 lieve kindertjes zou anders de decembermaand nogal hectisch worden. Dus mama houdt gedurende het jaar een oogje in het zeil voor leuke (en vaak ook nog eens voordelig geprijsde) speeltjes voor onze telgjes. Aangezien ik dol op Kerst ben, zie ik het een beetje als mijn taak om voor leuke kerstcadeautjes te zorgen.

Sinterklaas en Kerst

Omdat Sinterklaas met name een kinderfeest is, waarbij de kindertjes niet alleen van ons cadeautjes krijgen, maar ook nog eens overladen worden door opa’s en oma’s, proberen mama en ik Kerst wat persoonlijker te houden. Het gaat dan minder om het krijgen, en meer om het geven. Minder om het ik en meer om het ons. Echt een periode van samen zijn als gezin. Zo toveren we met z’n allen de huiskamer in een paar uur om in een rood en goud glinsterende Kerstpracht. Wordt er een miniatuur Kerstdorp opgebouwd en guirlandes aan lampen opgehangen.

Review medaillon ketting van KAYA Sieraden

Iedereen mag dan zijn eigen stukje van de huiskamer met een Kerstsausje overgieten. Zelfs het toilet en de hal worden niet gespaard van onze versier woede. Ik verheug me er nu al op. Maar vooral het uitzoeken van Kerstgeschenkjes vind ik leuk. Ik zoek voor iedereen iets leuks, iets kleins, maar tevens iets heel persoonlijks. Een Kerstgeschenk is eigenlijk pas helemaal perfect als het zowel onverwacht en tevens enorm gewenst is. Zo denk ik voor mijn jongste dochtertje het perfecte cadeautje gevonden te hebben.

Rome-handtas

Met 7 jaar, is het al een hele meid aan het worden. Net zoals haar oudere zus van 11, sleept ze iedere dag haar “Rome-handtasje” mee. Ze draagt het liefste jurkjes en wil niets liever dan haar haar ingevlochten hebben door mama of zus Vera. Wat geef je nu zo’n blauwogig blond engeltje die eigenlijk in december meer speelgoed krijgt dan goed is voor zo’n jong meisie? Op deze vraag biedt “KAYAsieraden.nl” het perfecte antwoord. Voor Thuisleven mocht ik op deze website een leuk sieraad uitzoeken ter review. Ofschoon de keuze enorm is, had ik slechts een paar minuten nodig om het perfecte cadeau te vinden. Een hartjesvorming hangertje dat open geklikt kan worden en waar twee fotootjes in kunnen.

Papa en mama

Eentje van papa en eentje van mama natuurlijk. Perfect gepast voor Iris. Want ze is een enorm knuffelbeest. Te pas en te onpas komt ze aangestormd, smijt haar armen om je middel of om je nek, overlaad je met kusjes en verdwijnt vervolgens weer. Als we ergens naar toe gaan, wil ze altijd een handje van papa of mama en later wil ze niets liever dan “bij papa en mama blijven wonen”.

Review medaillon ketting van KAYA Sieraden

Natuurlijk wel met haar man en de 4 kinderen die ze tegen die tijd hebben. Papa weet nog niet zo goed wat hij daarvan moet vinden, maar één weet hij wel zeker. Het zilveren hangertje met op de buitenkant in mooie letters “Iris” gegraveerd en daarin een foto van mij en mama, is voor mijn lieve Iris precies het cadeautje waarvan ze nog niet weet dat ze niet meer zonder kan. Het perfecte Kerstcadeautje dus.

Zoek je ook een leuk persoonlijk geschenkje voor je kleine meid? Voor Kerst, Sinterklaas, verjaardag of zomaar? KAYA sieraden is zeker een goede plek om eens te kijken. En mocht je een stoere jongen hebben (daar hebben wij er namelijk ook nog twee van), ook geen probleem. Stoer jongenssieraden hebben ze ook. Wie weet, misschien vind ik er ook nog wel iets voor mama.

Lees ook:

Heeft jouw kindje al een eigen sieraad/medaillon?

Geverifieerd door ExactMetrics