Vakantiebeurs 2024.
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Beurs > Reis de wereld rond tijdens de Vakantiebeurs 2024

Reis de wereld rond tijdens de Vakantiebeurs 2024

Ben je klaar voor een reis vol ontdekkingen en onvergetelijke ervaringen? Dan mag je de Vakantiebeurs 2024 in Jaarbeurs Utrecht niet missen! Van 11 tot 24 januari 2024 staat deze beurs garant voor reisinspiratie, culinaire ontdekkingsreizen, duurzame bestemmingen en volop entertainment. Ontdek hier alles wat je moet weten over deze reisbeurs.

Onvergetelijke ervaringen

Een droomreis begint met onvergetelijke ervaringen. Op de Vakantiebeurs krijg je een voorproefje van wat je te wachten staat op je volgende bestemming. Of je nu droomt van onontdekte plekjes, een romantische huwelijksreis, een avontuurlijke roadtrip of een luxe all-inclusive vakantie, je vindt het allemaal op Vakantiebeurs 2024. Welke bestemming staat bovenaan jouw lijst?

Duurzame, culinaire of familievakantie?

De Vakantiebeurs biedt voor elk type reiziger iets unieks. Voor de milieubewuste reiziger is er de duurzaamheidsroute, terwijl foodies de wereld kunnen ontdekken via de foodtour. Voor gezinnen is er het Kidspaspoort met leuke activiteiten. Verken de verschillende themaroutes en ontdek wat het beste bij jou past.

  • Vakantiebeurs 2024.
  • Vakantiebeurs 2024.
  • Vakantiebeurs 2024.
  • Vakantiebeurs 2024.

Volop entertainment

In hal 10 wordt het Dutch Travel Week Festival gehost! Hier wachten de wereldmarkt, een foodtruckfestival en een podium met dansoptredens, muziekworkshops en shows op je. TV-kok Ramon Brugman presenteert een kookshow, reisinfluencers delen hun ervaringen, en er is dagelijks het Vakantiebeurs Prijzenfestival. Doe mee en win fantastische prijzen, terwijl je bijdraagt aan het goede doel: het Prinses Maxima Centrum.

Deelnemende landen

Bekijk hier welke landen vertegenwoordigd zijn: Landen op Vakantiebeurs

Onze keuze

Voor ons, met duurzaamheid als prioriteit, betekent dit jaar een bestemming per auto of trein. Op deze manier kunnen we ons steentje bijdragen en genieten van een avontuur zonder nadelige effecten op het milieu. Tijdens de Vakantiebeurs 2024 maakten we kennis met vele bedrijven zodat we een weloverwogen keuze kunnen maken voor onze ideale vakantiebestemming.

Hoewel veel bedrijven beweren zich in te zetten voor duurzaamheid, valt het op dat de primaire keuze om op de bestemming te geraken vaak het vliegtuig is. Een opmerkelijk gesprek dat hiermee in contrast staat, was ons interview met Aeterna. Dit bedrijf plaatst duurzaamheid voorop en kiest niet voor vliegreizen, maar geeft de voorkeur aan trein- en indien nodig busreizen.

  • Vakantiebeurs 2024.
  • Vakantiebeurs 2024.
  • Vakantiebeurs 2024.
  • Vakantiebeurs 2024.
  • Vakantiebeurs 2024.

Vakantiebeurs 2025

Met de inspirerende en veelzijdige Vakantiebeurs 2024 achter de rug, kunnen we niet wachten tot de volgende editie in 2025! Deze reis door bestemmingen en culinaire ontdekkingen heeft ons enthousiast gemaakt voor de wereld van reizen.

Heb je de Vakantiebeurs 2024 gemist? Geen zorgen, want in 2025 krijg je opnieuw de kans om nieuwe bestemmingen te verkennen, smaken te ontdekken en duurzame reisopties te overwegen. Of je nu droomt van onontdekte plekjes, een romantische huwelijksreis, een avontuurlijke roadtrip of een luxe all-inclusive vakantie, de Vakantiebeurs 2025 heeft het allemaal. Van 9 t/m 12 januari 2025 in Jaarbeurs Utrecht!

Lees ook:

Ga jij graag naar een beurs?

Foto’s: Miranda de Jong
#spon

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics