Dit jaar zal de zomervakantie extra lang aanvoelen. Zeker voor iedereen die thuis blijft. Om die periode op een leuke én educatieve manier door te brengen neemt On The Rocks kinderen mee op reis naar het universum. Aan de hand van de opdrachten uit het Planeet Kunst Kinderwerkboek komt je kleine astronaut op een speelse manier in aanraking met de vele planeten en het magisch sterrenstelsel.

Planeet Kunst Kinderwerkboek

Door het openen van het doe-boek waant je kind zich meteen in een zeer speciale missie. De ruimtereis wordt niet makkelijk maar met behulp van het boek leert je kind hoe hij/zij het ruimteschip moet besturen. Met meer dan 20 opdrachten uit het boek spatten de verfspetters je om de oren. Je haren zullen in de war raken en elke keer dat je door het raam naar buiten kijkt zul je je verbazen over de aarde.

Tel af tot jouw reis begint in…. 3…. 2…. 1….

Onze ervaring

De ervaring leert mij dat mijn kinderen heel enthousiast aan iets beginnen, maar het vaak niet af maken omdat het te lang duurt. Zo ook bij dikke doe-boeken. Positief verrast ben ik dan ook over dit boekje. Ofschoon het heel dun oogt zijn de opdrachten er niet minder om. De opdrachten in het boekje zijn namelijk iets complexer doordat ze wat meer fantasie bij het kind vragen dan een simpel doolhof spelletje uit een ander doe-boek.

Tevens valt het mij op dat de opdracht ontzettend divers zijn. Van het in elkaar zetten van een kleurrijk kunstwerk met materialen in en om huis (die bestaan uit één kleur) tot en met het maken van een Mandela met voorwerpen uit de natuur. Maar ook verven, kleuren, plakken, knippen en tekenen staat centraal in het boekje.

Wij sluiten onze ruimtereis af met de Zomaar-Iets-Liefs Sterrenstof Bingokaart

Informatie

Het werkboek is duurzaam geproduceerd in Nederland en gemaakt van papier van landbouwafval. Dit innovatieve en duurzame materiaal zorgt niet alleen voor een 47% lagere ecologische voetafdruk, maar ook voor een luxe schrijf-, kleur- en knutselervaring. Gelukkige jij, gelukkige planeet aarde! Het Planeet Kunst Kinderwerkboek is verkrijgbaar voor € 8,95 via www.paperontherocks.com.

Geverifieerd door ExactMetrics