Thuisleven.com > Kinderen > Planeet Kunst Kinderwerkboek: kunstzinnig vakantie doe-boek (met winactie)

Planeet Kunst Kinderwerkboek: kunstzinnig vakantie doe-boek (met winactie)

Dit jaar zal de zomervakantie extra lang aanvoelen. Zeker voor iedereen die thuis blijft. Om die periode op een leuke én educatieve manier door te brengen neemt On The Rocks kinderen mee op reis naar het universum. Aan de hand van de opdrachten uit het Planeet Kunst Kinderwerkboek komt je kleine astronaut op een speelse manier in aanraking met de vele planeten en het magisch sterrenstelsel.

Planeet Kunst Kinderwerkboek

Door het openen van het doe-boek waant je kind zich meteen in een zeer speciale missie. De ruimtereis wordt niet makkelijk maar met behulp van het boek leert je kind hoe hij/zij het ruimteschip moet besturen. Met meer dan 20 opdrachten uit het boek spatten de verfspetters je om de oren. Je haren zullen in de war raken en elke keer dat je door het raam naar buiten kijkt zul je je verbazen over de aarde.

Tel af tot jouw reis begint in…. 3…. 2…. 1….

Onze ervaring

De ervaring leert mij dat mijn kinderen heel enthousiast aan iets beginnen, maar het vaak niet af maken omdat het te lang duurt. Zo ook bij dikke doe-boeken. Positief verrast ben ik dan ook over dit boekje. Ofschoon het heel dun oogt zijn de opdrachten er niet minder om. De opdrachten in het boekje zijn namelijk iets complexer doordat ze wat meer fantasie bij het kind vragen dan een simpel doolhof spelletje uit een ander doe-boek.

Tevens valt het mij op dat de opdracht ontzettend divers zijn. Van het in elkaar zetten van een kleurrijk kunstwerk met materialen in en om huis (die bestaan uit één kleur) tot en met het maken van een Mandela met voorwerpen uit de natuur. Maar ook verven, kleuren, plakken, knippen en tekenen staat centraal in het boekje.

Wij sluiten onze ruimtereis af met de Zomaar-Iets-Liefs Sterrenstof Bingokaart

Informatie

Het werkboek is duurzaam geproduceerd in Nederland en gemaakt van papier van landbouwafval. Dit innovatieve en duurzame materiaal zorgt niet alleen voor een 47% lagere ecologische voetafdruk, maar ook voor een luxe schrijf-, kleur- en knutselervaring. Gelukkige jij, gelukkige planeet aarde! Het Planeet Kunst Kinderwerkboek is verkrijgbaar voor € 8,95 via www.paperontherocks.com.

Win

Wij mogen twee vriendinnen/vriendjes/broers/zussen/enz. blij maken. We mogen namelijk maar liefst twee boekjes verloten onder de deelnemers. Laat om kans te maken op deze leuke prijs een reactie achter onder dit artikel en twee willekeurige andere blogs op Thuisleven.com die je aanspreken.

Zou je ons willen helpen?

Wij zouden het leuk vinden om (nog) meer bekendheid te krijgen. Hoe kun je ons helpen?
Attendeer anderen op onze (hopelijk) leuke site. Tevens zijn wij actief op de Social Media kanalen: FacebookInstagramTwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn!

We maken de winnaars op 8 juli 2020 bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Winacties & Bekendmaking pagina.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

18 reacties