Ben je op zoek naar een natuurlijke en gezonde levensstijl? Wil je graag nieuwe producten proberen zonder meteen je portemonnee te hoeven trekken? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Met de NATURE gratis actie kun je nu kennismaken met een geweldig product zonder kosten. In deze blog gaan we je alles vertellen over dit opmerkelijke aanbod en hoe je ervan kunt profiteren.

Deelnemende Nature producten:

  • Nature Cuni (700g – 750g)
  • Nature Cuni Junior (700g – 750g)
  • Nature Cavia (700g – 750g)

Deelnemende supermarkt en drogisterijen:

De actie is uitsluitend geldig in België, Frankrijk, Nederland & Duitsland (m.a.w. voor aankopen in een winkel naar keuze op het Belgisch, Franse of Nederlands grondgebied).

Looptijd en actievoorwaarden:

De actie loopt van 15 november 2022 (00:00u) tot en met 31 december 2023 (23:59u). Dit betekent dat u tijdens deze Actieperiode de deelnemende Nature-producten moet aankopen en de terugbetaling van uw korting moet aanvragen via de hierna bepaalde procedure. Terugbetalingsaanvraag na deze datum zullen niet meer in aanmerking komen.. Actievoorwaarden

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Welke geld terug actie spreekt jou aan?

Foto: Hashting Promo

Geverifieerd door ExactMetrics