Mooie Prints van Printcandy

Mooie Prints van Printcandy

Mijn dochter krijgt binnenkort een nieuwe kamer. Na jaren op een babykamer te hebben gelegen, wil ze – nu ze bijna vier is – een echte grote-meidenkamer. Daar horen natuurlijk ook grote-meiden decoraties bij. Geen schattige bloemetjes en beertjes meer, maar een beetje stijlvolle kleuren en prints, waar ze als Groot Meisje blij mee zal zijn.

Printcandy

Hoe fijn! Ik mag een mooie print uitzoeken bij de webwinkel Printcandy. De website ziet er supergoed uit, vol met foto’s om inspiratie uit te putten. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden; je kunt zelf een quote kiezen en die helemaal in je eigen stijl laten afdrukken, of je kunt gebruik maken van de vele templates en ideeën die al op de site staan. Zo kan je voor je kind (of als kraamcadeau) een poster maken met zijn//haar naam en geboortedatum met bijvoorbeeld het bijpassende sterrenbeeld of een leuke afbeelding erbij. Sterren, vogels, raketten en boten, er is meer dan genoeg keuze.

Eigen tekst

Ik kies ervoor om zelf een tekst in te voeren. Mijn kinderen vind ik al weer iets te groot voor geboorteposters en ik ken zo veel leuke quotes die ik op een mooie print wil zien. Hier in huis zijn we een beetje gek van Dr. Seuss (je weet wel, van de Groene Eieren met Ham en de Kat met de Hoed) en we sluiten elke dag af met een quote uit een van de boeken: ‘Today was good, today was fun. Tomorrow is another one”. Ik weet meteen dat ik deze quote voor de kamer van mijn dochter wil gebruiken. Ik selecteer een van verschillende templates als basis. Je kunt zelf het formaat, het lettertype en de kleuren bepalen. Ik kies vrolijke kleuren en een duidelijk lettertype (zodat ze het zelf kan lezen als ze iets groter is).

Quote

Mijn grote zoon van zeven kijkt over mijn schouder terwijl ik bestel en hij vraagt of hij ook een poster mag. Precies zo eentje als zijn zusje. Maar dan anders (natuurlijk)… Dat is zo gepiept! Ik kies een quote die bij hem past en hij kiest een lettertype en kleuren. Ik kan het niet laten om voor mezelf ook nog een klein postertje te bestellen. Zodra mijn dochter uit de babykamer weg is, ga ik daar namelijk mijn werkkamer van maken en die mag natuurlijk ook wel een beetje leuk aangekleed worden. Ook deze print is zo gemaakt, dankzij de overzichtelijke bestelmethode. Ik reken af en dan maar wachten op de prints.

Ervaring

Lang hoef ik niet te wachten, want slechts twee dagen later wordt er een mooie kartonnen verpakking afgeleverd, met een leuke confetti druk er op. De posters zijn op de site heel duidelijk worden afgebeeld als preview (wat ziet is wat je krijgt) maar in het echt zijn ze eigenlijk nog mooier dan ik dacht! Het papier is van een mooie, dikke kwaliteit. Je kunt de posters in een lijst doen, of ze los ophangen. De posters hangen inmiddels op de kamers en daar blijven ze denk ik wel even hangen. We zijn er ontzettend blij mee!

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

gastbloggerthuisleven

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics