Met alle berichten over huidkanker en andere aandoeningen zou je bijna gaan denken dat de zon een object is die meer schade doet dan je lief is. Met de juiste Lovea bescherming en onderstaande feiten is de zon een mooi iets.

Je komt uit je winterdip

Waarschijnlijk heb je het zelf al gemerkt dat die laatste donkere maanden waren en je bijna nergens meer zin in had. Dat kan kloppen! Dat komt namelijk door het gebrek aan zonlicht, die jouw natuurlijke gelukshormoon aanmaakt.

Je beter slaapt door de zon?

De winterdip is voorbij en omdat je nu meer energie overdag hebt, ga je ook actiever leven. Actiever leven betekend dat je ’s nachts moeër bent en dus ook beter slaapt.

Je blijft in vorm

De zon verhoogt het serotonine-niveau in je lichaam. Dat houdt in dat je minder zin hebt in (zwaar) eten.

Je wordt mooier door de zon

Omdat je heerlijk slaapt, gelukkiger bent straal je dit ook uit. Wie dat uitstraalt is per definitie al mooier. Want wat is er nu mooier dan een mooie glimlach op iemands snoet.

Van binnen en buiten mooi

Niet alleen droogt de zon de oneffenheden op op je huid (zoals mee-eters, puistjes, enz.) maar zorgt het er ook nog eens voor dat je meer zweet. Dat meer zweten heeft als nadelig effect dat het minder lekker kan ruiken, gelukkig is daar iets tegen te doen, maar het zorgt er ook voor dat de afvalstoffen je lichaam verlaten waardoor je nieren het rustiger hebben.

Je wordt sneller verliefd

De zon heeft invloed op je geslachtshormonen én verhoogt het testosterongehalte van de man. Vooral zij worden op zonnige dagen dus sneller verliefd.

De zon voorkomt kanker

Als je voldoende(!) zonlicht op je huid krijgt, heb je minder kans op maag-, borst- en darmkanker.

Vitamine D

Door de zon krijgen wij maar liefst 90% van onze totale behoefte aan vitamine D tot ons. Vitamine D heb je nodig om calcium op te kunnen nemen. Calcium heb je weer nodig voor sterke tanden én botten.

Lovea Nature

Maar als je de zon in gaat doe dit dan wel veilig met een beschermende zonnespray of crème. Zoals bijvoorbeeld de Lovea BIO Suncare met een SPF van 50. Deze zonnespray is goed voor het gezicht en het lichaam, met een inhoud van 100 ml. Kortom je kunt het meenemen op reis (vliegvakantie) en is geschikt voor iedereen in het gezin. De zonnespray is makkelijk in gebruik. Voor gebruik schud ik altijd even het product goed in de flacon (gewoonte geworden, of het echt noodzakelijk is weet ik niet), daarna spray je het op de lichaamsdelen of in je hand en dan kan het uitsmeren beginnen.

Het laat geen witte waas achter en ik heb ook nog niet gemerkt dat mijn kleding een blauwe schijn achter laat na meerdere malen gebruik (bij andere merken zonnebrandcrème heb ik dit helaas wel moeten constateren).
Wat ik ook erg fijn vind is dat het product waterbestendig is. Toch neem ik het onzekere voor het onzekere om de kinderen en onszelf na een uur zwemmen toch weer in te smeren. Beter voorkomen dan genezen, zeg ik altijd maar weer.

UV-straling

UV-straling is overal en altijd aanwezig, ook al zie je deze niet direct met het blote oog. Deze straling zorgt voor een vroegtijdige huidveroudering en kan de huid veel schade toebrengen wanneer zij niet goed is beschermd. Lovea BIO Suncare staat voor veilig genieten van alle goede eigenschappen van de zon op een 100% biologische wijze.

Over Lovea BIO

De producten van LOVEA BIO bevatten uitsluitend natuurlijke, minerale filters en dito verzorgende ingrediënten. Alle formules zijn bovendien vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums.

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics