Thuisleven.com > Verzorging > Zonbescherming > Lovea Nature de beschermende zonnespray SPF 50

Lovea Nature de beschermende zonnespray SPF 50

Met alle berichten over huidkanker en andere aandoeningen zou je bijna gaan denken dat de zon een object is die meer schade doet dan je lief is. Met de juiste Lovea bescherming en onderstaande feiten is de zon een mooi iets.

Je komt uit je winterdip

Waarschijnlijk heb je het zelf al gemerkt dat die laatste donkere maanden waren en je bijna nergens meer zin in had. Dat kan kloppen! Dat komt namelijk door het gebrek aan zonlicht, die jouw natuurlijke gelukshormoon aanmaakt.

Je beter slaapt door de zon?

De winterdip is voorbij en omdat je nu meer energie overdag hebt, ga je ook actiever leven. Actiever leven betekend dat je ’s nachts moeër bent en dus ook beter slaapt.

Je blijft in vorm

De zon verhoogt het serotonine-niveau in je lichaam. Dat houdt in dat je minder zin hebt in (zwaar) eten.

Je wordt mooier door de zon

Omdat je heerlijk slaapt, gelukkiger bent straal je dit ook uit. Wie dat uitstraalt is per definitie al mooier. Want wat is er nu mooier dan een mooie glimlach op iemands snoet.

Van binnen en buiten mooi

Niet alleen droogt de zon de oneffenheden op op je huid (zoals mee-eters, puistjes, enz.) maar zorgt het er ook nog eens voor dat je meer zweet. Dat meer zweten heeft als nadelig effect dat het minder lekker kan ruiken, gelukkig is daar iets tegen te doen, maar het zorgt er ook voor dat de afvalstoffen je lichaam verlaten waardoor je nieren het rustiger hebben.

Je wordt sneller verliefd

De zon heeft invloed op je geslachtshormonen én verhoogt het testosterongehalte van de man. Vooral zij worden op zonnige dagen dus sneller verliefd.

De zon voorkomt kanker

Als je voldoende(!) zonlicht op je huid krijgt, heb je minder kans op maag-, borst- en darmkanker.

Vitamine D

Door de zon krijgen wij maar liefst 90% van onze totale behoefte aan vitamine D tot ons. Vitamine D heb je nodig om calcium op te kunnen nemen. Calcium heb je weer nodig voor sterke tanden én botten.

Lovea Nature

Maar als je de zon in gaat doe dit dan wel veilig met een beschermende zonnespray of crème. Zoals bijvoorbeeld de Lovea BIO Suncare met een SPF van 50. Deze zonnespray is goed voor het gezicht en het lichaam, met een inhoud van 100 ml. Kortom je kunt het meenemen op reis (vliegvakantie) en is geschikt voor iedereen in het gezin. De zonnespray is makkelijk in gebruik. Voor gebruik schud ik altijd even het product goed in de flacon (gewoonte geworden, of het echt noodzakelijk is weet ik niet), daarna spray je het op de lichaamsdelen of in je hand en dan kan het uitsmeren beginnen.

Het laat geen witte waas achter en ik heb ook nog niet gemerkt dat mijn kleding een blauwe schijn achter laat na meerdere malen gebruik (bij andere merken zonnebrandcrème heb ik dit helaas wel moeten constateren).
Wat ik ook erg fijn vind is dat het product waterbestendig is. Toch neem ik het onzekere voor het onzekere om de kinderen en onszelf na een uur zwemmen toch weer in te smeren. Beter voorkomen dan genezen, zeg ik altijd maar weer.

UV-straling

UV-straling is overal en altijd aanwezig, ook al zie je deze niet direct met het blote oog. Deze straling zorgt voor een vroegtijdige huidveroudering en kan de huid veel schade toebrengen wanneer zij niet goed is beschermd. Lovea BIO Suncare staat voor veilig genieten van alle goede eigenschappen van de zon op een 100% biologische wijze.

Over Lovea BIO

De producten van LOVEA BIO bevatten uitsluitend natuurlijke, minerale filters en dito verzorgende ingrediënten. Alle formules zijn bovendien vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

41 reacties

 • Dat zou super zijn. Ik heb 2 dochtertjes die het liefste de hele dag buiten in de zon spelen dus er wordt hier heel veel gesmeerd.

 • Mijn dochter is zeer blank en verbrandt heel snel dit zou een hele mooie prijs zijn voor haar. En wij zouddn hier ook heel blij mee zijn

 • doe zeer graag mee, ken het merk niet maar wil het wel eens uitproberen, ben vaak in de tuin dus smeren is de boodschap

 • Klinkt als een fijne zonnespray, ik doe graag mee zodat we in de zomer heerlijk in ons tuintje kunnen genieten zonder te verbranden

 • Dit merk zou ik graag eens willen proberen. Van veel merken krijg ik soms wat uitslag, deze zonnebrandcreme lijkt mij goed voor de huis. En met dit mooie weer gaat wordt er heel wat gesmeerd bij ons thuis.

 • IK lig graag in de zon om een beetje bruin te worden, maar dan moet ik wel goede zonbescherming gebruiken, zoals deze.
  Graag zou ik die willen uitproberen.
  Ik volg op bloglovin en waag graag een kansje.

 • Zou hier heel blij mee zijn, voor de mooie dagen om in de tuin te zitten en in de koffer mee op vakantie

 • Zou hier heel blij mee zijn, ideaal voor de mooie dagen in de tuin en dit flesje gaat natuurlijk in de tas mee op vakantie

 • Tuurlijk willen wij die winnen. Ik maak alle zeep ed zelf, maar een fijne zonnebrandcrème kan ik niet maken (op kokosolie na). Ben zeer benieuwd in het gebruik.

 • We ( dochter , ikzelf en nu ook een van de kleindochters ☹ ) zijn nog steeds op zoek naar een zonnebrandmiddel waar we geen allergische reactie op.krijgen. Nu hadden we er eentje blijkt die niet goed door de testen te komen en ga je weer twijfelen of we hem dan wel zullen gebruiken. . Ik doe dus graag mee .

 • oh die zouden wij graag winnen! ons zoontje heeft een gevoelig huidje dus altijd op zoek naar fijne smeersels!

 • Ik maak graag kans op deze zonnespectrum. Ik ga met mijn gezin binnenkort op vakantie en kunnen deze spray goed gebruiken Ik volg jou via Instagram (by_nique_

 • Heel graag! Want goede minerale zonnebescherming kan je nooit genoeg hebben op een zonnige buitenbruiloft

 • Volg jullie op facebook, insta en twitter. Ik loot graag mee want zeker met de kids is een fijne zonne creme nooit weg!

 • Aangezien huidkanker in de familie zit, smeer ik de hele zomer door met een goede factor. Zou deze graag willen proberen!

 • Oh dat lijkt me geweldig! Ik heb net mn laatste fles zonnebrand aangebroken en met de zon op komt lijkt het me toch fijn weer een nieuwe te hebben… Want smeren, smeren, smeren en vooral genieten van de zon en de prachtige natuur!

 • super leuk. ik maak graag kans. Lijkt me een heel fijn product om uit te kunnen proberen met ons kersverse gezinnetje. gedeeld op facebook en ik volg en gedeeld op twitter en ook volgend op insta.

 • Handig. Ben veel buiten met al dit goede weer en met mijn werk op de bso. Smeren zeer belangrijk. Ik ben best wit en verkleur langzaam. En verbrand snel als ik niet smeer.
  Kom maar op!

 • Er is hier de afgelopen weken veel gesmeerd, goede aanvulling is wel weer nodig dus ik doe graag mee!

 • Ik ga binnenkort op reis naar Australie, mijn witte velletje in combinatie met de zon zou deze zeker van pas komen.

 • Ik maak heel graag kans op een flacon Lovea Nature, beschermende zonnespray SPF 50 voor ons gezin. Fijn dat deze ook waterbestendig is! Ik volg je op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

 • Ik zou deze heel graag eens oroberen en nu maar hopen dat wij heel veel zon krijgen, want ik ben een enorme zonliefhebber!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics