Kruidenmix Simply Spices – Salade

Smaakvolle Italiaanse kruidenmix, op basis van basilicum, rozemarijn en peterselie. Weet je dat je deze heerlijke kruidenmix niet alleen op een heerlijke salade kun doen?

Broodje gezond

Een van mijn favoriete lunchgerechten is toch wel een broodje gezond. Ofschoon ik helemaal verslaafd ben aan een honing-mosterd dressing, een yoghurtdressing of zelfs de sweet onion vind ik het ook wel eens heerlijk om dressing vrij te eten. Omdat ik dan toch iets mis qua smaak, komen de kruiden alweer snel naar voren.

Salade

Op Thuisleven hebben we al een paar keer aandacht besteed aan heerlijke salades, zoals de zomerse salade met Cumelo. Toch kan ik begrijpen dat een salade wat veel tijd in beslag kan nemen. Met de Italiaanse kruidenmix van Simply Spices maak je in een mum van tijd een heerlijke salade zonder allerlei extra’s. Gewoon wat sla en kruiden erover heen en je kunt al genieten! Wil je meer? Dan kan dat natuurlijk altijd.

Broodje kaas

Houd je liever van een broodje kaas zonder al te veel poespas? Strooi er maar een beetje kruiden over heen om het broodje een nieuwe smaak te geven. Simpel, snel en lekker!

Weet je dat…

  • De kruiden van Simply Spices een ware smaaksensatie is?
  • Genieten van eten belangrijk is?
  • Veilig eten nog belangrijker is dan genieten?
  • De kruiden van Simply Spices veilig zijn voor 24 allergenen?
  • Het potje van Simply Spices onwijs mooi?
  • Hij ook handig in gebruik genomen kan worden en niet zomaar open gaat?
  • Peterselie één van de eerste groene kruiden die zijn kopje boven de aarde uitsteekt zodra de lente in zicht komt?
  • Basilicum veel in de Italiaanse keuken wordt gebruikt?
  • Rozemarijn een heerlijke geur geeft aan een gerecht?
  • Er nog veel meer te vinden was in de Foodybox waarmee ik gerechten heb gecreëerd? Kijk maar eens tussen alle “Foodybox recepten“.

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics