The Christmas prince!

Een journaliste moet een prins interviewen. Ze gaat stiekem als gouvernante werken . Natuurlijk komt dat uit en natuurlijk is ze verliefd op de prins… er gebeurt nog veel meer. Natuurlijk is er ook een slechte neef en een slechte ex die azen op de troon. Ik zou niet wachten naar nu al kijken….

How the Grinch Stole Christmas (OV)

Er is een blij en grappig volkje dat compleet in de ban is van Kerstmis: de Wie’s. Helaas voor hen is er iemand die een grote hekel heeft aan alles wat maar met Kerst te maken heeft.. The Grinch. Op een avond besluit deze om naar het dorpje te gaan en alle kerstcadeaus te stelen. Dan komt hij een meisje tegen en zij probeert er achter te komen waarom hij is zoals hij is. En dan blijkt hij toch niet zo gemeen te zijn als iedereen denkt.
Te huren bij Pathe-Thuis.  Heb je geen Pathe-thuis dan kun je de dvd kopen bij Bol.com.

The Grinch

De film van de Grinch is gebaseerd op het boek van Dr. Seuss; How the Grinch stole Christmas. Dit is inmiddels de derde film over dit boek. De eerste dateert uit 1966. De tweede versie is je vast wel bekend, de live action versie uit het jaar 2000, met Jim Carrey als de groene mopperkont. De Grinch (2018) is een computeranimatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke.

The Polar Express (OV)

Op Kerstavond ligt een jongen in bed te luisteren of hij al het geluid van de kerstman met zijn slee kan horen. Echter hoort hij een totaal ander onlogisch geluid. Hij hoort namelijk een trein terwijl hij niet eens in de buurt van een rails woont. Als hij gaat kijken ziet hij De Polar Express en de conducteur vraagt of hij mee gaat op reis. Zodra hij instapt ziet hij nog veel meer kinderen in pyjama en samen beleven ze het prachtigste kerstavontuur dat je maar kan bedenken.
Te huren bij Pathe-Thuis. Heb je geen Pathe-thuis dan kun je de dvd kopen bij Bol.com.

Deck the Halls

Steve is een nette huisvader die een groot liefhebber is van Kerstmis. Zijn nieuwe buurman Buddy houdt net zo van Kerstmis. Beiden zouden ze graag de mooiste kerstversiering van de buurt willen hebben. Wanneer Buddy zijn wens graag in vervulling ziet gaan verstoord dit Steve’s goed georganiseerd leventje. Buddy doet er namelijk alles aan om zijn huis vanuit de ruimte zichtbaar te laten worden. Van een paar lampjes rondom zijn huis gaat het al snel verder tot aan de meest complexe zaken. Steve trekt dit in zijn geheel niet en gaat hier dan ook volop tegen in. Dit leidt tot de meest hilarische momenten maar ook tot het weglopen van hun familie. Zouden beiden gezinnen dan toch Kerstmis kunnen vieren zoals zou moeten en zou het huis vanuit de ruimte te zien zijn? Je beleeft het allemaal in deze hilarische kerstfilm.
De film is te zien op Netflix. Mocht je dit niet hebben kun je de DVD ook kopen bij Bol.com

Kerstfilms waar we eerder al eens aandacht aan hebben besteed:

  • Animatiefilm ‘Het is een jongen’ van Waarom Kerst?
  • DVD van Mariah Carey’s All I Want For Christmas Is You.
  • DVD Trolls vakantiespecial (ook te zien op Netflix)

Lees ook:

Welke kerstfilm(s) ga jij kijken in de komende dagen?

Geverifieerd door ExactMetrics