Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Goedgemerkt! - Review babypakket - Thuisleven.com

Ik denk dat het alweer zo’n anderhalf jaar geleden gebeurde, toen Elin nog schoenmaat 23 had. Ik haalde haar op een woensdagmiddag op bij het kinderdagverblijf. Ze had op dat moment haar schoenen niet aan, dus één van de leidsters ging haar schoenen op de gang halen. Ik zag het gelijk: al waren het wel dezelfde schoenen, maar deze zijn niet van Elin, deze zijn veel groter! Het was maat 26! Toen ging bij de leidster een lichtje branden, even daarvoor had een vader zijn dochter opgehaald. Alleen het aantrekken van de schoenen lukte helemaal niet en dit meisje moest erom huilen. Toen had de vader de schoenen maar in zijn zak gestopt en zijn dochter naar de auto gedragen. U raadt het al, dat waren dus de schoenen van Elin. En tsja, ik snap dat je schoenen die 3 maten kleiner zijn niet aan kunt krijgen 😉 En Elin moest die dag op pantoffeltjes naar huis. Een dag later was hebben we geruild en hadden beide kinderen hun eigen schoentjes weer.

Maar andersom is het ook wel eens gebeurd; ik had Elin een jas van een ander meisje aangetrokken. Gelukkig kom je er wel snel genoeg achter en kun je ruilen.
En als we onze kinderen op zondag naar de crèche van de kerk brengen zie ik ook meestal meerdere van diezelfde blauwe rietjesbekers van een bekende winkel in Nederland staan. En elke week neem ik mij voor om een sticker met de naam erop te plakken, alleen vergeet ik het steeds.

Goedgemerkt heeft dé oplossing! Bij Goedgemerkt kun je naamstickers en instrijklabels bestellen met de naam van je kind(eren) erop. Zo is het altijd duidelijk welke tas, jas, beker van jouw kind is. Ik mocht van Goedgemerkt een babypakket bestellen.

Het Babypakket

Voor het babypakket kun je kiezen uit een jongensvariant of een meisjesvariant, blauw of roze dus. In dit pakket zitten:
– 18 ronde naamstickers. Deze zijn veilig voor de vaatwasser en magnetron.
– 18 stuks kledingstickers ‘plakgemak’. Deze zijn kun je op het wasetiketje plakken en kan in de wasmachine en in de droger.
– 20 stuks instrijklabels. Deze zijn weer te verwijderen voor als je kleding wilt doorgeven aan andere kinderen.
– 20 stuks superzachte instrijklabels. Deze zijn heel zacht voor het babyhuidje. Ze zijn niet meer te verwijderen, omdat ze versmelten met de stof.
– Set van 16 stuk Goedgemerkt mijlpaalkaarten. Deze kaarten gebruik je om speciale momenten van je baby vast te leggen. Deze kaart plaats je bij de baby en je neemt er een foto van. Op de achterkant kun je nog een langer verhaaltje schrijven voor je baby met wanneer, wat en waar. De kaarten bewaar je in het schattige babypakket-bewaarmapje samen met je labels.

Goedgemerkt babypakket

Bestellen

Bestellen gaat heel eenvoudig. Als eerste kies je of je de jongens- of meisjesvariant wilt. Daarna kun je voor elk item in 1 of 2 regels typen wat je op de naamsticker of instrijklabel wilt hebben staan. Voornaam en achternaam, telefoonnummer, adres, of precies zoals jij het hebben wilt. Vervolgens kun je nog een lettertype kiezen en nog een klein plaatje wat je op de label wilt. Ben je klaar, dan kun je het bestellen. Heb je het voor 12 uur besteld, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden, dus een supersnelle levering. Het babypakket kost € 22,95. Het past door de brievenbus, dus de verzendkosten zijn maar € 2,25 en bestel je voor meer dan € 35,00 dan betaal je helemaal geen verzendkosten.
Dit babypakket is ook superleuk om als kraamcadeau te geven!

Mijn mening

Naamstickers: het valt direct op dat de sticker heel soepel zijn (het voelt anders aan dan gewone stickers). Ze plakken dan ook goed vast op de beker en je trekt ze er ook niet zomaar af. Alleen is het bij ronde bekers is het even zoeken waar je een ronde sticker op plakt. Persoonlijk zou ik een rechthoekige naamsticker handiger vinden in dit pakketje.
Kledingstickers: ook hier valt het soepele van de sticker op. Ze zijn heel eenvoudig op te plakken op een wasetiketje in een jas bijvoorbeeld. Ook deze zijn er niet super makkelijk af te trekken. Echt handig met kinderen die altijd aan alles willen punniken en trekken.
Instrijklabels: Eenvoudig in te strijken en met 1 minuutje gepiept. Het zit goed vast in het kledingstuk.
Superzachte instrijklabels: jammer dat bij mij bij de helft van deze stickers het snoetje van het egeltje afgevallen is bij het drukken van de sticker, maar dat maakt ook niet zoveel uit. Het gaat om de naam. Bij het strijken versmelten de labels in de stof. Het labeltje is inderdaad lekker zacht.
Bij alle vier de stickers/labels zit een duidelijke instructie. Alleen zat bij mij bij de textielstickers een Duitse instructie … na ja, daar komen we ook wel uit 😉
Mijlpaalkaarten: superleuk om dit toe te voegen aan het pakket. Het zijn vrolijke en kleurrijke kaarten met leuke plaatjes (goedgeMERKjes). Het leuke van deze kaarten is dat je op de achterkant nog een tekst met wat bijzonderheden kunt schrijven.
Kortom: het babypakketje is erg handig, makkelijk te bevestigen, het ziet er leuk uit met een goedgeMERKje, kleurtjes zijn leuk, en het belangrijkste: nooit geen verkeerde beker, jas of andere kledingstukken mee naar huis! Ik ben zeer tevreden!

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics