Eco-schone was voor een stralend frisse zomer.
Thuisleven.com > Huishouden > Eco-schone was voor een stralend frisse zomer.

Eco-schone was voor een stralend frisse zomer.

Hoe was je vakantie? De waspoeders van Klok zijn ideaal voor op vakantie of als je weer thuiskomt en kleding, handdoeken en beddengoed een frisse wasbeurt kunnen gebruiken. Met Klok Waspoeder Wit was je de witte was intensief en veilig schoon. Op ecologisch verantwoorde wijze en met een stralend fris resultaat. 

Ook de gekleurde was wordt bij lagere temperaturen stralend schoon met behoud van alle kleuren, met Klok Waspoeder Kleur. De waspoeders van het Nederlandse merk zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op. De formule is gericht op een uitstekende waswerking op alle temperaturen, dus ook bij lage temperaturen. Ze zijn ook nog eens huidvriendelijk: de waspoeders bevatten 0% parfum en 0% kleurstof. 

Door vaker te wassen met Klok kunnen vuil en vlekken zich minder goed hechten aan de meeste soorten textiel. De waspoeders bevatten geen parfum of kleurstoffen en zijn gecertificeerd met een EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label. Informatie: www.klok-eco.nl.

Asthma Allergy Nordic label.

Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Met dit label kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat het recept kritisch is beoordeeld. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Informatie.

Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,49 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten € 19,99.

Over Klok.

Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Ga voor meer informatie naar www.klok-eco.nl.

Lees ook:

Heb jij al eens met Klok gewassen?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

24 reacties

 • Voor we op vakantie gaan, het huis goed poetsen. En bij terugkomst hebben we weer een baal was. Genoeg te doen voor Klok.

 • Wat een fijne Klok box, zonder kleurstoffen en parfums. Ideaal voor mijn gevoelige huid! Ook nog eens ecologisch verantwoord, voor een beter milieu. Ik zie de frisse schone was al wapperen aan de droogmolen in het zonnetje.

 • Een schone was en huidvriendelijk: de waspoeders bevatten 0% parfum en 0% kleurstof. spreekt mij het meeste aan. Ik krijg snel uitslag van sommige geparfumeerde producten. Benieuwd naar de Klok producten!

 • Klok het wasmiddel van vroeger en natuurlijk nu nog!!
  Milieubewust en altijd een goede aankoop.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee.

 • Ik doe mee! Ik heb een gevoelige huid die niet goed tegen parfum kan, daarom ben ik er wel nieuwsgierig naar. Ik ken het afwasmiddel van Klok wel..

 • ik maak heel graag kans. Vooral vanwege het geurvrij icm astma bij me zelf en 2 kids er gevoelig voor.

 • De naam Klokbox vind ik sowieso al lekker klinken (klinkt als een klokje …). Wij gebruiken Klok graag voor het beddengoed, geen sterke geur (bijna geurloos) en dat vind ik toch fijner slapen.

 • dat ik op een overwinning gok met thuisleven.com samen met klok zodat mijn zomer is stralend schoon en fris dat ik zo mijn vlekken uit kleding wis

 • Mijn oma gebruikte toen ik klein was het afwasmiddel al. Dat was toen uniek en voor mensen met een parfumallergie een uitkomst! Als fan van Klok loot ik graag mee.

 • Echt geweldig om voor zo fijne Klokbox mee te kunnen doen, vooral als je de was niet zomaar met elk wasmiddel kan gaan wassen door een allergie, zou dit zeker super fijn zijn!!

 • Goedemiddag
  Mijn partner heeft een hele gevoelige huid en ook psoriasis. Ben erg benieuwd of Klok de jeuk wat meer kan stillen.

  Groetjes Chrissie van ieperen

 • Super fijne actie, ik doe graag weer mee. De eczeem gevoelige huid van mijn dochter reageert goed op kleding gewassen met Klok

 • Al eerder met Klok gewassen en blijkt dat mijn zeer allergische huid goed reageert op dit product dus loot ik graag mee

 • Dit doet me denken aan de stralend witte lakens op de waslijn bij mijn ouders ooit! Wat fantastisch dat de witte vitrages op lage temperatuur óók weer opgefrist kunnen worden! Alsof ik de klok weer jaren terug kan zetten!