Optimaliseer je wasroutine door zoveel mogelijk met een volle trommel te wassen, de meest efficiënte methode en tevens het beste voor het milieu. Zeker als je Klok-producten gebruikt, want zowel Klok Waspoeder Wit als Waspoeder Kleur zijn bekroond met het Groene Keuze-label van de Consumentenbond. Deze milieuvriendelijke wasmiddelen zijn niet alleen ontwikkeld met oog voor het milieu, maar ook met gevoelige huiden in gedachten.

Met Klok waspoeders krijg je alles weer schoon en heerlijk fris voor het hele gezin en is duurzaam wassen appeltje eitje. Ze zijn namelijk krachtig tegen vlekken, lossen vuil snel op, zelfs bij lagere temperaturen, en bevatten 0% kleurstof en 0% parfum. Bovendien is de verpakking gemaakt van gerecycled materiaal.

EU Ecolabel

Klok Waspoeder Kleur reinigt intensief en veilig alle gekleurde was, met behoud van de kleuren. Waspoeder Wit zorgt ervoor dat witte en kleurvaste was weer stralend fris wordt, zelfs bij lagere temperaturen. Door regelmatig met Klok te wassen, kunnen vuil en vlekken zich minder goed hechten aan de meeste soorten textiel. De waspoeders bevatten geen parfum of kleurstoffen en zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic-label.

Informatie

Duurzaam wassen doe je met: Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur. Het is verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 6,99 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten € 24,50.

EU Ecolabel.

Win

Thuisleven mag 3 x Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 24-2-2024.

Lees ook:

Hang jij je was of op gebruik je de droger?

Foto’s: Klok-eco en Van de Vorst PR

Geverifieerd door ExactMetrics