Draak
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Draak van uitgeverij de Eenhoorn

Draak van uitgeverij de Eenhoorn

In ons gezin zijn wij dol op boeken boordevol met illustraties. Ondanks dat deze mama toch redelijk creatief is, vind ik het vooral heel prettig als er een leuk verhaal bijgeschreven is. Het is dan ook altijd maar weer een kunst om dat ene boek te vinden waar de kinderen alle vier tegelijkertijd naar kunnen luisteren. Want voorlezen is een hot item geworden in ons huis. Gelukkig krijg ik als recensent met regelmaat boeken toegestuurd en kan ik dan ook naar hartenlust (voor)lezen. Zo ook het leuke boek Draak dat precies aansluit op ons gezin. Een boek boordevol illustraties en bijpassende tekst. Niet te veel en niet te weinig. Eigenlijk genoeg voor een griezelig bedtijdverhaal…

Tip: Lees dit boek in het donker met een zaklamp of en kaarsje. Voor special effect heb je uiteraard je partner die ineens geluiden kan maken in het donker… Griezelen!!!

Draak

In een duister kasteel woont Graaf Draak. Vroeger heette hij Benny, maar dat klonk niet akelig genoeg. Draaks grootste wens is de griezeligste griezel ter wereld te zijn. Hij vijlt daarom zijn tanden, begraaft zijn kleding in de tuin die hij twee dagen later opgraaft met ongedierte, hij rekt zijn oren uit, lakt zijn nagels en soms kleurt hij zelfs blauwe adres op zijn benen. Maar makkelijk is het niet. Elke dag je best doen om een goede griezel te zijn kost veel tijd en het is hard werken. Droevig dwaalt Graaf Draak door de gangen zijn het kasteel. Hij heeft hulp nodig. Gelukkig beschikt Graaf Draak over een computer met internet. Twintig klikken later heeft hij de oplossing gevonden en dat wordt morgen gebracht. Maar of dat nou zo’n goed idee is….

Info en waar te koop

Draak is te koop bij o.a. Bol.com.
Auteur: Nils Pieters.
Uitgeverij: De Eenhoorn.
ISBN: 9789058389664.

Lees ook:

*Voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie exemplaar ontvangen*

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Klinkt super leuk! Onze jongens zijn dol op griezelverhalen. Zal de goedheiligman eens tippen 🙂

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics