Eindelijk, eindelijk is het dan zover. Onze oudste dochter krijgt mijn telefoon en die heeft WIFI! Ze weet het nog niet en ik zet het toestel terug in fabrieksinstellingen. Ik laad het toestel op en zoek alle spulletjes bij elkaar. De oortjes zitten nog nieuw in het folie, nooit gebruikt. Om het tweedehands toestel nog een beetje extra glans te geven, mag ze een nieuw telefoonhoesje uitzoeken.

Telefoonhoesjes

Ze vliegt me om de nek en is erg blij. Haar telefoontje kan alleen bellen, dus dit toestel is een enorme upgrade. Nu kan ze eindelijk What’s Appen met haar klasgenoten en vriendinnen. Ze opent Telefoonhoesjesstore.nl en scrollt wat. Dan vraagt ze toch heel handig om het type telefoon. Ik wijs haar er op dat het merk en type op het doosje vermeld staat en ze zoekt verder. Het lukt haar om haar zoekgebied te verkleinen. Ze vind het moeilijk om te kiezen en wil tevoren graag alle opties open houden. Nu heeft ze alles op een rijtje en begint het uitkiezen. Ik ben benieuwd of ze gaat voor kleurtjes of ook kijkt naar bescherming.
Ze kiest in eerste instantie een effen kleur backcover en ik vraag haar waarom. Ze geeft aan dat ze niet weet tot hoeveel geld te mag besteden en deze kleur mooi vind. Ik leg uit dat de bescherming van deze hoesjes niet optimaal is, maar het gebruiksgemak van de telefoon wel behouden blijft. Ze is blij te vernemen dat ze ook een booktype hoes mag kiezen. Ze wil geen blauwe binnenkant en komt uit bij een grijze binnenzijde. De hoes zelf heeft zwart-witte zebrastrepen. Dit wordt hem!

Zebra Booktype hoes

Daags later ontvangen we een envelop in de brievenbus, het zebra telefoonhoesje is er! Trots doet ze haar telefoon erin. Het hoesje zit als gegoten. Ze kijkt met gemak filmpjes en stopt een papiertje in de case. Lastiger wordt het voor haar om er een foto van te maken…. want haar telefoon zit in het hoesje. O ja, en ze deelt de foto in het What’s App groepje. Haar klasgenoten reageren ook enthousiast. Haar dag kan niet meer stuk en wij worden er de hele dag nog aan herinnert door de telefoonmeldingen. Daar moeten we nog iets op verzinnen….

Lees ook:

Heb jij ook een booktype telefoonhoesje?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Geverifieerd door ExactMetrics