Thuisleven.com
Verschillen tussen de Iphone 11 (refurbished) en Iphone 12.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > Verschillen tussen een Iphone 11 en 12 (refurbished)

Verschillen tussen een Iphone 11 en 12 (refurbished)

Apple Iphones zijn de populairste telefoontoestellen die je tegenwoordig kunt kopen. Op dit moment zijn de Iphone 11 en 12 erg in trek. Welke van deze twee is beter geschikt voor jou? Dat hangt af van verschillende factoren. In dit artikel bespreken we de grootste verschillen tussen de telefoons, zodat je een beter beeld krijgt van welke telefoon het beste bij jou past. Ook wordt het uitgelegd wat een refurbished Iphone 11 voor je kan betekenen.

Iphone 11

De Iphone 11 is de opvolger van de Iphone XR. Het is een budgetvriendelijke telefoon die veel van de functies van de duurdere Iphone 11 Pro en 11 Pro Max heeft. Het toestel heeft een LCD- scherm, namelijk een 6,1 inch Liquid Retina-scherm met een resolutie van 1792 bij 828 pixels. En het toestel draait op een A13 Bionic-processor.

Iphone 12

De Iphone 12 is de opvolger van de Iphone 11 en heeft een 6,1 inch Super Retina XDR-scherm. Dit scherm heeft een resolutie van 2532 bij 1170 pixels. Dit is dus een significante verbetering. De Iphone 12 heeft een 6,1 inch OLED-scherm met een resolutie van 2532 bij 1170 pixels. Het scherm is helderder en het ziet er ook beter uit. De Iphone 12 heeft een A14 Bionic-processor. Dit betekent dat het toestel een stuk sneller is. Het heeft drie camera’s aan de achterkant, waarmee je beter foto’s en video’s kunt maken. En een beter uitgebalanceerde batterijduur. Dit betekent dat dit model langer meegaat zonder steeds op te hoeven laden.

De verschillen

De Iphone 11 is een populaire telefoon die door veel mensen wordt gekocht. Het grootste voordeel van deze telefoon is de prijs. Ondanks een goedkopere prijs biedt het toestel veel van dezelfde features als de duurdere modellen. Het grootste nadeel van de Iphone 11 is dat het toestel minder snel is dan de Iphone 12. Als je een telefoon zoekt die snel is, een goede camera heeft en een betere batterijduur, is de Iphone 12 een betere maar ook een duurdere keuze.

Iphone 11 refurbished

Als je op zoek bent naar een andere telefoon, kun je ook kiezen voor een refurbished model. Refurbished betekent dat de telefoon is opgeknapt en weer als nieuw verkocht wordt. Een refurbished toestel kost minder dan een nieuwe telefoon, maar het is wel belangrijk om te weten dat een refurbished telefoon niet hetzelfde is als een nieuwe telefoon. Het is meestal een telefoon die kort gebruikt is door een andere consument en is geretourneerd om wat voor reden dan ook. Vervolgens wordt het toestel weer opgeknapt door de fabrikant of een andere partij. Dat is een stuk beter voor het milieu maar het betekent wel dat het toestel mogelijk beschadigd kan zijn. Hierbij gaat het om relatief kleine mankementen. Daarom is het van belang om de aankoopvoorwaarden van de aanbieder te lezen voordat je een refurbished telefoon koopt.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, is het belangrijk om te weten wat je wilt. Heb je een minder te besteden? Dan is de Iphone 11 een goede keuze. Wil je een snelle telefoon met een goede camera? Dan is de Iphone 12 een betere en ook duurdere keuze. Als je een telefoon wilt die voldoet aan alle moderne eisen maar je budget is niet toereikend dan kun je kiezen voor een refurbished telefoon.

Lees ook:

Heb jij wel eens een refurbished toestel aangeschaft?

Bron afbeelding: Lukas Gehrer via Pixabay 

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

  • Ik ben zelf niet zo een fan van refurbished toestellen. Je weet maar nooit wat er is mee gebeurd. Er word wel gezegd dat het toestel goed functioneert maar toch wil je een nieuwe. Het gevoel is ook veel beter. Apple toestellen zijn over het algemeen best prijzig dus zou ik zelf niet voor een refurbished gaan. Als je namelijk al een apple wil aanschaffen, dan kun je beter iets bijdoen zodat je een nieuwe kan aanschaffen.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics