Tig agenda’s heb ik versleten en bij het grootste gros valt er wel wat op te merken.
Of ze beginnen niet op de juiste datum, ze hebben te weinig schrijfruimte, er is geen open ruimte… Je kunt het je zo gek nog niet bedenken of ik wist me er wel aan te ergeren. De praktische planner van MUS is niet alleen een agenda maar zoveel meer. Lees maar snel verder!

Feeling plantastic

Vooral de planners onder ons weten dat een goede planning veel werk scheelt. Voor de chaoten onder ons die het leven nemen zoals het komt (ik ben daar een van), is een losse planning weer erg prettig. Deze agenda/planner onderscheid zich met name door de reuze handige
bindwijze (de beroemde disks) waarbij je je pagina’s en tabs uit je planner kunt halen en terug kunt stoppen. Ook handig om alles weg te gooien wat je niet meer nodig hebt, zo sleep je geen onnodige papieren mee.

Losse sheets

Omdat de planner voorzien is van een handige bindwijze is er ook meteen ingesprongen op losse sheets. Zo heb je een mapje voor:

  • studie op deze bladen kun je je rooster overzichtelijk invullen, je taken bijhouden, heb je elke dag een duidelijk overzicht en heb je een overzicht in wat je moet leren & doen.
  • notes deze bladen geven extra inhoud toe aan je planner. Hartstikke handig voor al je aantekeningen.
  • food met deze bladen verzamel je receptideeën op één plak in de handige hoes, ook kun je gebruik maken van weekmenu’s en schrijf je zelf je beste recepten op.
  • fitness hierin kun je jezelf doelen stellen, track je je workouts en meet je je vooruitgang.

En wellicht dat er nog verder uitgebreid wordt.

Deze mapjes zijn apart te koop en zijn allen voorzien van een tabblad zodat je ze niet willekeurig in je agenda hoeft te proppen. Zo behoudt je een goed overzicht.

Wat vind ik er van?

Momenteel werk ik met een agenda waar ik tevreden over ben en aangezien ik tegen verspilling ben, heb ik dan ook besloten het agenda gedeelte nog niet te gebruiken. Desalniettemin werk ik wel met de planner en dan voorname de receptbladen. Ik zit namelijk eens in de maand om de tafel met de kinderen. Op de tafel liggen dan alle kookboeken die wij hebben en daarin mogen de kinderen recepten uitzoeken die we nog niet eerder gemaakt hebben. Op de sheets schrijf ik de naam van het gerecht, alsook wie het uitgekozen heeft, de ingrediënten en de pagina van het recept. De losse sheets neem ik mee naar de winkel en zo kan ik makkelijk alle ingrediënten kopen. Nadat de gerechten gemaakt zijn noteren we de cijfers voor het gerecht en komt er een gemiddeld cijfer uit die we ook noteren. Zo hebben we een leuk overzichtje van lekkere of niet lekkere recepten.

Informatie

De praktische planner van MUS
Merk: MUS creatief
ISBN: 9789045324029
Bindwijze: Spiraalgebonden
Jaartal: Geen, looptijd 1 jaar
Weekplanner in het Nederlands

Maak jij gebruik van een offline planner/agenda?

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen*

Geverifieerd door ExactMetrics