Chocolade die je met eigen gekozen toevoegingen kunt upgraden naar je eigen creatie is natuurlijk je van het en mogelijk bij Chocstar! Laat ik nou net chocoladefan zijn en ook nog eens houden van een beetje gekkigheid, het resultaat is smakelijk. Letterlijk en figuurlijk!

Kiezen en Bestellen

Op Chocstar heb je meerdere opties. Zo kun je gemaakte creaties kiezen, last-minute deals kopen en zelfs een eigen creatie maken. De keuze was niet zo moeilijk als je dan al een stuk chocolade gaat kopen dan wil je ook dat die volledig aan je wensen voldoet.

Op het gedeelte van “ontwerp jouw choco” moet je een aantal stappen doorlopen. Zo dien je eerst te kiezen uit de gewenste chocolade (in mijn geval een letter), de chocolade zelf en mag je dat ook nog eens voorzien van toppings. En dat laatste is eigenlijk het leukste van allemaal. Zo kun je kiezen uit nootjes, vruchten, snoepjes maar ook uit sinterklaas en/of kerst toppings. Wil je het geheel afmaken met een schildje? Ook dat kan!

Aan sommige toppings zit een prijskaartje vast, maar de meeste zijn gelukkig gratis. Bovendien zijn 4 toppings het maximum voor een heerlijk stukje chocolade.
Zodra ik mijn creatie (verklap ik pas later) gemaakt heb rond ik de laatste paar stappen nog af (o.a. adres, betaling enzovoorts) en stuur ik mijn creatie in.

En toen ging het mis, of toch niet?

Nadat ik mijn bestelling heb afgerond krijg ik een mailtje met de bestellingsfactuur per mail doorgestuurd. Met roze/bruine ogen kijk ik de factuur na en kan niet wachten tot mijn creatie per post arriveert. De dag erna kijk ik nog eens op de factuur en ineens valt me iets op wat ik eerder niet zag. Er staan namelijk drie toppings op de factuur i.p.v. vier. Op zich niet het grootste drama maar toch wel een beetje jammer, toch voor mij een reden om de factuur nog eens door te nemen. Gelukkig is er geen reden tot paniek, op de factuur staat namelijk dat er altijd iets mis is je een mailtje kunt sturen naar de klantenservice. Zo gezegd zo gedaan, het duurde nog geen kwartier voor ik een nieuwe factuur had met daarop de ontbrekende topping! Wow wat een goed werk achter de schermen daar zeg!

De Oempa Loempa’s van Chocstar

Het valt me op dat je als klant goed op de hoogte blijf van de bestelstatus. Zo weet je precies wanneer je de gecreëerde chocolade kunt ontvangen, maar nog handiger ik hoefde niet voor mijn levering thuis te zijn. Het doosje is namelijk zo gemaakt dat het door de brievenbus past. Bang voor kapot vallen hoef je niet te zijn, de chocolade is namelijk goed verpakt en de kans op breken is daardoor geminimaliseerd. Ja die Oempa Loempa’s bij Chocstar doen erg goed hun best om er een echt feestje van te maken.

Doosje openen

Het doosje openen is wellicht de leukste ervaring die ik in het gehele proces heb beleefd. Zoals gezegd is de chocolade goed verpakt, maar niet in een of ander suffe verpakking. Nee het doosje is ontzettend mooi om naar te kijken, zowel de buiten- als binnen kant zijn een parel in het oog. In het doosje zijn nog wat extra’s toegevoegd zoals een certificaat en een smaken tester. Eenmaal het geheel te hebben bewonderd neem ik er een scherp mes bij en worden de eerste stukjes afgesneden en geproefd. De combinatie van de chocolade met de toppings blijkt een groot succes te zijn want het heeft nog geen halve dag geduurd voor de gehele letter op was…

Waar te bestellen?

Wil je ook zo’n heerlijke letter creëren of kies je toch voor een reep of hartje? Op Chocstar is het allemaal mogelijk.
Wil je graag iemand een stuk chocolade cadeau doen maar weet je niet zo goed wat zijn/haar favorieten zijn dan kun je een Golden Ticket bestellen, het gewenste bedrag kun je zelf kiezen. Zo ben je verzekerd van het perfecte cadeau.

Lees ook:

Heb jij al eens chocolade besteld bij Chocstar?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics