Boer Boris en de bietjes van uitgeverij Gottmer.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Boer Boris en de bietjes van uitgeverij Gottmer.

Boer Boris en de bietjes van uitgeverij Gottmer.

Jippie, er is weer een nieuw Boer Boris boek uit: ‘Boer Boris en de bietjes’. De Boer Boris boeken zijn elke keer weer een feestje om te lezen. Wat zal er nu weer gebeuren?

Boer Boris en de bietjes.

Boer Boris heeft hard gewerkt de afgelopen tijd. Hij heeft geschoffeld, gewied, water en mest gegeven. Dat is wel te zien als we naar het land kijken. Er staat peen, peultjes en prei. Toch is er één groente die het niet zo goed doet, de bietjes!

Boer Boris is er verdrietig van en wilt zijn bed niet uit. Maar hoe moet dat dan met de bietjes en de rest van de boerderij?

Wat vinden wij ervan?

Dit verhaal laat duidelijk zien dat, hoe goed je ook je best doet, het soms niet gaat zoals je wilt. Tegelijkertijd laat het ook goed zien dat hulp krijgen de oplossing kan zijn. Ik vind dat zelf een hele mooie les voor (jonge) kinderen.

Boer Boris en de bietjes is een mooie aanvulling op de andere Boer Boris boeken en wederom een genot om te lezen en te bekijken.

Informatie.

Boer Boris en de bietjes.
Auteur: Ted van lieshout.
Illustraties: Philip Hopman.
ISBN: 9789025777647.
Uitgever: Gottmer.

Lees ook:

Welk Boer Boris boek is bij jullie favoriet?

# Voor het schrijven van dit artikel heb ik een recensie-exemplaar ontvangen #

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

2 reacties