Thuisleven.com
Boer Boris en de bietjes van uitgeverij Gottmer.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Boer Boris en de bietjes van uitgeverij Gottmer

Boer Boris en de bietjes van uitgeverij Gottmer

Jippie, er is weer een nieuw Boer Boris boek uit: ‘Boer Boris en de bietjes’. De Boer Boris boeken zijn elke keer weer een feestje om te lezen. Wat zal er nu weer gebeuren?

Boer Boris en de bietjes

Boer Boris heeft hard gewerkt de afgelopen tijd. Hij heeft geschoffeld, gewied, water en mest gegeven. Dat is wel te zien als we naar het land kijken. Er staat peen, peultjes en prei. Toch is er één groente die het niet zo goed doet, de bietjes!

Boer Boris is er verdrietig van en wilt zijn bed niet uit. Maar hoe moet dat dan met de bietjes en de rest van de boerderij?

Wat vinden wij ervan?

Dit verhaal laat duidelijk zien dat, hoe goed je ook je best doet, het soms niet gaat zoals je wilt. Tegelijkertijd laat het ook goed zien dat hulp krijgen de oplossing kan zijn. Ik vind dat zelf een hele mooie les voor (jonge) kinderen.

Boer Boris en de bietjes is een mooie aanvulling op de andere Boer Boris boeken en wederom een genot om te lezen en te bekijken.

Informatie.

Boer Boris en de bietjes
Auteur: Ted van lieshout
Illustraties: Philip Hopman
ISBN: 9789025777647
Uitgever: Gottmer

Lees ook:

Welk Boer Boris boek is bij jullie favoriet?

# Voor het schrijven van dit artikel heb ik een recensie-exemplaar ontvangen #

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics