Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Gezichtsverzorging > Annemarie Börlind 3-in-1 Gezichtsolie

Annemarie Börlind 3-in-1 Gezichtsolie

Er is niks zo fijn als donker in de nacht en licht overdag. Lekker slapen en goed wakker zijn. Maar… onderzoekt toont aan dat blauw licht slecht kan zijn voor je huid en ogen. Bij een langdurige blootstelling aan geconcentreerd blauw licht kan het zijn dat je huid beschadigingen oploopt. Je kunt hierbij denken een kleurveranderingen, ontstekingen en een zwakker huidoppervlak. Dus tenzij je van je arts een gezichtsbehandeling voorgeschreven krijgt met blauw licht is het raadzaam om je hier tegen te beschermen en hoe kan dat beter dan met de 3-in-1 gezichtsolie?

Persoonlijk dilemma

Aangezien ik zelf al snel last heb van een winterdepressie, kreeg ik de tip om blauw licht te gebruiken. Je voelt het dilemma al aankomen. Gelukkig kwam ik per toeval op de Beauty Trade Special dit nieuwe goedje tegen, maar nog veel leuker! Ik kreeg hem mee in een goodiebag achteraf. Dus in de afgelopen tijd heb ik flink kunnen testen. Yeah!

3 -in- 1 gezichtsolie

De 3 -in- 1 gezichtsolie ruikt echt heerlijk en smeert zich fantastisch uit. Dankzij de verzorgende oliën zoals Inca omega-olie, kahai-olie en Himalaya-kersenolie versterkt het de huidbarrière en zorgt voor soepelheid. Tagetes (afrikaantje) beschermt tegen straling van blauw licht en werkt antioxidatief. Anti-Aging Dry-Oil voor een ontspannen, geregenereerde huid. Wie wilt dat nou niet?

Toepassing: ’s ochtends en ’s avonds 2 -3 druppels op de gereinigde en verstevigde huid aanbrengen, vervolgens desgewenst dag- of nachtcrème gebruiken.

3 -in- 1 gezichtsolie is o.a. te koop bij Douglas.

Over Annemarie Börlind

Annemarie Börlind is al jaren wereldleider in natuurlijke cosmetica. Het merk creëert de mooiste huidvriendelijke cosmetica met speciaal geselecteerde natuurlijke ingrediënten. De producten zijn zorgvuldig samengesteld voor elk huidtype en huidprobleem. De producten worden milieuvriendelijk geproduceerd. Daarnaast zijn ook de verpakkingen biologisch afbreekbaar en zijn alle producten zijn geheel dierproefvrij.

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics