Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Annemarie Börlind 3-in-1 Gezichtsolie - Thuisleven.com

Er is niks zo fijn als donker in de nacht en licht overdag. Lekker slapen en goed wakker zijn. Maar… onderzoekt toont aan dat blauw licht slecht kan zijn voor je huid en ogen. Bij een langdurige blootstelling aan geconcentreerd blauw licht kan het zijn dat je huid beschadigingen oploopt. Je kunt hierbij denken een kleurveranderingen, ontstekingen en een zwakker huidoppervlak. Dus tenzij je van je arts een gezichtsbehandeling voorgeschreven krijgt met blauw licht is het raadzaam om je hier tegen te beschermen en hoe kan dat beter dan met de 3-in-1 gezichtsolie?

Persoonlijk dilemma

Aangezien ik zelf al snel last heb van een winterdepressie, kreeg ik de tip om blauw licht te gebruiken. Je voelt het dilemma al aankomen. Gelukkig kwam ik per toeval op de Beauty Trade Special dit nieuwe goedje tegen, maar nog veel leuker! Ik kreeg hem mee in een goodiebag achteraf. Dus in de afgelopen tijd heb ik flink kunnen testen. Yeah!

3 -in- 1 gezichtsolie

De 3 -in- 1 gezichtsolie ruikt echt heerlijk en smeert zich fantastisch uit. Dankzij de verzorgende oliën zoals Inca omega-olie, kahai-olie en Himalaya-kersenolie versterkt het de huidbarrière en zorgt voor soepelheid. Tagetes (afrikaantje) beschermt tegen straling van blauw licht en werkt antioxidatief. Anti-Aging Dry-Oil voor een ontspannen, geregenereerde huid. Wie wilt dat nou niet?

Toepassing: ’s ochtends en ’s avonds 2 -3 druppels op de gereinigde en verstevigde huid aanbrengen, vervolgens desgewenst dag- of nachtcrème gebruiken.

3 -in- 1 gezichtsolie is o.a. te koop bij Douglas.

Over Annemarie Börlind

Annemarie Börlind is al jaren wereldleider in natuurlijke cosmetica. Het merk creëert de mooiste huidvriendelijke cosmetica met speciaal geselecteerde natuurlijke ingrediënten. De producten zijn zorgvuldig samengesteld voor elk huidtype en huidprobleem. De producten worden milieuvriendelijk geproduceerd. Daarnaast zijn ook de verpakkingen biologisch afbreekbaar en zijn alle producten zijn geheel dierproefvrij.

Geverifieerd door ExactMetrics