Wij vierden afgelopen week de verjaardagen van mijn partner en de jongste dochter. Ook stonden we stil bij het eindelijk mogen verhuizen naar Beek (hier is een hele strijd met advocaten, rechters, instanties e.d. aan vooraf gegaan omdat we geen toestemming kregen, gelukkig is dat uiteindelijk goed gekomen). Kortom we vonden dat wel een momentje waard om bij stil te staan. En omdat we toch in een feestelijke bui waren hebben we het feestje in stijl gevierd. In Hawaii stijl om precies te zijn.

Slingers, ballonnen en ananas!

Helaas zou het geen al te warme dag worden en werd er zelfs regen voorspeld. We hebben dan ook snel besloten het feest niet buiten te vieren maar binnen. Dat haalt meteen het Hawaii gehalte een stuk omlaag aangezien onze kamer alles behalve Hawaii stijl is. Zo hebben we geen tikibar als keuken, geen zwembad in de serre en missen we ook een zandstrand. Maar ach, met wat slingers ballonnen en zelfs een ananas kwamen we een heel eind wat betreft de versiering (zie foto hieronder). Buiten de prachtige versiering om, die tevens werd voorzien van een Eenhoorn folieballon, hebben we ook voor alle gasten een Hawaii krans besteld. Zo is iedereen in een mum van tijd versierd. Dit alles bestelden we bij Vegaoo.

Lekker eten!

Bij een feestje hoort iets lekkers. We besloten om de taart over te slaan en iedereen te voorzien van een heerlijke maaltijd. Omdat er velen gasten kwamen hebben we er voor gekozen een lopend buffet te maken met veel fruit. Ook werden er wat warme schotels gemaakt zoals de fritatta, een vegetarische lasagne en had ik nog wat pizza’s achter de hand voor het geval we te weinig op tafel hadden staan. Uiteindelijk bleken die pizza’s zwaar overbodig en zaten we zelfs 3 dagen lang restjes op te eten.

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics