Thuisleven.com

Aloha op onze Hawaii party

Wij vierden afgelopen week de verjaardagen van mijn partner en de jongste dochter. Ook stonden we stil bij het eindelijk mogen verhuizen naar Beek (hier is een hele strijd met advocaten, rechters, instanties e.d. aan vooraf gegaan omdat we geen toestemming kregen, gelukkig is dat uiteindelijk goed gekomen). Kortom we vonden dat wel een momentje waard om bij stil te staan. En omdat we toch in een feestelijke bui waren hebben we het feestje in stijl gevierd. In Hawaii stijl om precies te zijn.

Slingers, ballonnen en ananas!

Helaas zou het geen al te warme dag worden en werd er zelfs regen voorspeld. We hebben dan ook snel besloten het feest niet buiten te vieren maar binnen. Dat haalt meteen het Hawaii gehalte een stuk omlaag aangezien onze kamer alles behalve Hawaii stijl is. Zo hebben we geen tikibar als keuken, geen zwembad in de serre en missen we ook een zandstrand. Maar ach, met wat slingers ballonnen en zelfs een ananas kwamen we een heel eind wat betreft de versiering (zie foto hieronder). Buiten de prachtige versiering om, die tevens werd voorzien van een Eenhoorn folieballon, hebben we ook voor alle gasten een Hawaii krans besteld. Zo is iedereen in een mum van tijd versierd. Dit alles bestelden we bij Vegaoo.

Lekker eten!

Bij een feestje hoort iets lekkers. We besloten om de taart over te slaan en iedereen te voorzien van een heerlijke maaltijd. Omdat er velen gasten kwamen hebben we er voor gekozen een lopend buffet te maken met veel fruit. Ook werden er wat warme schotels gemaakt zoals de fritatta, een vegetarische lasagne en had ik nog wat pizza’s achter de hand voor het geval we te weinig op tafel hadden staan. Uiteindelijk bleken die pizza’s zwaar overbodig en zaten we zelfs 3 dagen lang restjes op te eten.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

23 reacties

 • Erg leuk voor de verjaardag van mijn dochter, we doen eigenlijk nooit themafeestjes, maar dit ziet er echt leuk voor haar verjaardag, doe erg graag voor haar mee.

  Groetjes Anneliese

 • Een themafeest zie ik voor me met passende aankleding en accessoires en bijbehorende kleding. Hapjes en drankjes worden ook op het thema aangepast, net zoals de muziek. Laat dat feestje maar komen!

 • Geweldig thema voor het afscheidsfeestje van mijn dochter met haar hele klas van groep 8, iedereen straks naar zijn nieuwe school en nog even voor de laatste keer los gaan met z’n allen in Hawaiaanse stijl!

 • Een zomers Hawaïfeestje voor mijn dochter en haar vriendinnen in de tuin. Bbq aan, muziek aan en feesten maar. 🙂

 • Dit zou perfect zijn voor mijn verjaardags tuinfeest met als thema hawai!
  29 juni wordt dit feest gehouden en ik ben langzaam aan de versieringen bij elkaar aan het zoeken.
  Dit zou er echt perfect bij passen!

 • Leuk. Zomers kinderfeestje! Lekker zomers gekleed, hoedjes, pethes, zonnebrillen, … lekker fruitsmooties, … ik doe zeker mee!!

 • Leuke set! ik heb deze onlangs zelf ook gekocht 🙂 Voor mijn eigen verjaardag die ik elk jaar wel leuk probeer te vieren. Dit jaar cocktails, flamingo’s en tropische palmen.
  Voor mijn liefzoon doe ik ook altijd een thema, vorig jaar waren het de smiley’s! Ga de actie wel delen voor jullie al doe ik niet mee om te winnen 🙂

 • Ja zeker, we hebben al een Lego feestje gehad voor de kinderen, en binnenkort een Minecraft feestje. Tropisch thema hebben we ook een keer gedaan, met overal ananassen en watermeloen decoratie. Zou dat deze zomer graag weer eens doen dus doe graag mee met de winactie.

 • Voor de kinderfeestjes heb ik al enkele keren een thema feest georganiseerd

  Oa in Harry Potter thema…. Met de filmmuziek, en deco. We gingen zwerkbal spelen.

  Maar ook wel een pieten middag… Zomaar leuk voor de klas vlak voor 5 dec… Pepernoten bakken dansen filmpje en genieten.

  Leuke actie.

 • Ja wij hebben al enkele thema feestjes gedaan. Hawaii – zomer maar met mijn verjaardag afgelopen jaar een P feest. Ik heet Patrick en dan verkleed komen als het maar begon met een P
  Geweldig om een politieman – pooier – persfotograaf – paardrijder – paaldanseres enz in een ruimte te zien en hoe creatief iedereen is
  Aankomende maand is onze dochter jarig en gaan we kijken naar iets met unicorns of flamengo’s. Daar is ze nu helemaal dol op

 • Ik word maandag 40!!! En ik heb daarvoor een molen gehuurd in een dorp bij ons in de buurt. Het thema wordt dus Hollands

 • Bij kinderfeestjes maken we wel gebruik van een thema. Ik struin wat op internet en doe dan ideeën op en maak/of bestel dan dingen.

 • Mijn kleinkinderen vieren hun verjaardag vaak met een thema, zoals b.v. een prinsessenfeest, allemaal als prinses gekleed.
  Dat doe ik thuis alleen niet zo vaak.
  Alleen met de Kerst, in Kerststyle.
  Maak mij blij met dit Hawaii photobooth setje met 10 delen.
  Maak ik daar deze zomer een mooi feestje mee.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Heerlijk, themafeestjes! Zo leuk als mijn dochters jarig zijn. Soms begin ik al maanden van tevoren met hamsteren en spulletjes verzamelen. Van ballonnen, slingers, tafelkleed, bordjes, bekers, bestek, servetten tot leuke outfits, de uitnodigingen, spelletjes, knutsels en andere activiteiten. Ook de taart en ander lekkers maak ik veelal zelf en hoort bij het thema. Zo veel voorpret! En het levert vaak ook hele leuke foto’s op. Zo wordt het echt een memorabel feestje:)

 • wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit mooie exemplaar, prachtig kado voor mijn 65e jaar
  de kinderverjaardagen hebben altijd een thema, bij de volwassenen eigenlijk niet

 • Wij houden wel eens een thema feestje met betrekking tot feestdagen. Dan knutselen we samen de versiering en maken we de hapjes. De kinderen vinden dat geweldig

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics