Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Zo maak je het allemaal weer wat spannender (ook nadat jullie ouders geworden zijn) - Thuisleven.com

Toevallig hadden we het er laatst nog over hoe we elkaar hebben leren kennen. Hoe het allemaal is gelopen toentertijd en wat er in de tussentijd allemaal gebeurd is. Dat verhaal is niet voor kinderoren bestemd, dus dat gesprek voerden we ver na kinderbedtijd. Nu de kinderen steeds later naar bed gaan, blijft er minder quality time over. Dat is vast herkenbaar voor de ouders onder ons….

Hoe los je dat nou op?

Waarom wachten tot ver na kinderbedtijd in de hoop dat iedereen in dromenland is? Er is soms best wel een stief kwartiertje wanneer je even kinderloos bent of je kind met hele andere dingen bezig is. Of je nu staat te wachten in de koude op het schoolplein of elkaar eens even lekker verwend. Haal je kind eens iets later op van een speelafspraak. Trek je samen even terug. Dat hoeft niet per se in de slaapkamer. Het kan zelfs in de badkamer of op zolder tussen het wasgoed en dat geeft dan weer een extra boost.

Soms is je kind niet de enige die erg vroeg wakker is. In de ochtend schijnt je testosteronspiegel het hoogst te zijn. En ben je bang om betrapt te worden bedenk dan dat penetratie niet noodzakelijk om samen een prettige seksuele ervaring te hebben. En eens een keer geen geluid maken of zelfs je adem inhouden kan leiden tot een extra bijzondere ervaring. Een streling in het voorbijgaan kan al zorgen voor een explosie in je gevoelsleven. Of een belofte in het oor van je partner fluisteren zorgen voor uitstekende voelsprieten.

Hoe maak je het allemaal wat spannender?

Samen seks beleven omvat zoveel meer dan de daad met een hoogtepunt afsluiten. Fantaseren, rollenspel, masseren, naar elkaar kijken en zelfs masturbatie vormen een onderdeel van een rijk seksleven. Hang eens een spiegel op, steek alleen een kaarsje aan of gebruik alleen het maanlicht. Het kan allemaal en de industrie speelt daar handig op in. Dus organiseer binnenkort samen je eigen pakjesavond. Lingerie, glijmiddel of vibrators kopen is allang niet schimmig meer. De pakjes worden discreet aan huis bezorgd. De kunst is alleen om het te laten liggen, een soort van uitgesteld genot….

Lees meer

Lees meer over Sex verkoopt, over erotiek en hulpmiddelen

Waar berg jij je vibrator op?

Geverifieerd door ExactMetrics