Thuisleven.com
vibrators bij easytoys
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > 18+ > Sex verkoopt, over erotiek en hulpmiddelen

Sex verkoopt, over erotiek en hulpmiddelen

Sex verkoopt, dat behoeft bijna geen uitleg. De oudste bezigheid ter wereld en ook noodzakelijk voor ons voortbestaan blijft intrigeren. Massaal kijken we ‘stiekem’ naar Temptation Island en noemen dat een quilty pleasure. We lezen damesromannetjes of gaan naar de bioscoop om Fifty Shades te kijken. We schrijven ons in op Tinder, een gratis dating site of nemen een datingbureau in de hand om aan een partner te geraken. Een complete industrie springt hier handig op in met sextoys. Om het harde woord Sex toegankelijker te maken voor een breder publiek spreken we ook wel over Erotiek. Met de zomer aan onze voeten wordt het er weer eens tijd voor…

Erotiek

Wat de één opwindend vindt, spreekt de ander niet aan. Erotiek is puur persoonlijk maar hoef je niet alleen te beleven. Erotiek zit hem soms in kleine onverwachte dingen, een opwaaiend rokje op straat. Je kunt de erotiek thuis (of onderweg) ook een handje helpen. Te denken valt aan het dragen van mooie lingerie of het met aandacht organiseren van een romantisch etentje. Er zijn ook talrijke hulpmiddelen te koop bij o.a. Easytoys.

Erotische hulpmiddelen

Te denken valt aan speelse attributen voor een rollenspel, heerlijke massageolie en niet te vergeten het glijmiddel en de condooms.
Waar voorheen de vibrator hoofdzakelijk voor masturbatie werd gebruikt, zijn er tegenwoordig ook dildo’s voor koppels te koop. Om het even trouwens uit welke geslachten het koppel bestaat. Vibrators zijn er voor vrouwen, mannen en hetero koppels en in verschillende maten (en kleuren). Ze zijn vrouw vriendelijk als het gaat om extra aandacht voor meer dan één erogene zone.
Voor de beginner zijn er starter sets verkrijgbaar met wat speeltjes die je (samen) uit kunt proberen. Een lekker geurkaarsje dat gesmolten te gebruiken is als olie, een ring om orgasmes mee uit te stellen en tegelijkertijd de ander te stimuleren, een string en een veertje om mee te plagen zitten er meestal wel in. Een vingersleeve of nog groter één voor de penis kan het genot voor beiden versterken. Ieder zijn ding en ook het samen ontdekken kan je band en het genot versterken. Trek je stoute schoenen uit, zet de televisie op zwart en neem het er eens van met wat quality time. En laten we wel zijn, wat bewaar je anders in je nachtkastje?

Lees ook:

Bron afbeelding: Pixabay

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Tja het zal voor vele misschien een reden zijn om die beeldschermen eens een keer weg te leggen 😉

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics