Selecteer een pagina

Een sexspeeltje kopen voor jezelf kan al best een spannende gebeurtenis zijn. Je bekijkt wat er allemaal te koop is, bedenkt in je hoofd wat je er allemaal mee zou kunnen doen, en kunt nadat je je aankoop hebt gedaan vast en zeker niet wachten tot je weer thuis bent en er uitgebreid mee aan de slag kunt gaan. Extra spannend kan het worden als je een speeltje koopt dat niet voor jou, maar voor je partner bedoeld is. Extra spannend voor jou, omdat je je tijdens het uitzoeken al hebt ingebeeld hoe de ander erop zal gaan reageren. Maar ook behoorlijk spannend voor je partner, die uiteindelijk de toy zal gaan ervaren. Spreek je af dat jullie allebei een speeltje voor elkaar gaan kopen, dan weet je één ding zeker: dit wordt iets om niet snel te vergeten.

Probeer je te verplaatsen in de ander

Wanneer je een speeltje gaat kopen voor je partner, dan is het goed om je echt te verplaatsen in hem of haar. Waarmee kun je je partner echt verrassen? Waar staat deze voor open, en wat is echt onbespreekbaar? Natuurlijk kun je hierbij je eigen voorkeuren en fantasieën best een beetje mee laten wegen, maar ga er niet te ver in. Vind je zelf bondage hartstikke spannend en zou je het wel eens uit willen proberen, maar weet je dat het voor je partner echt onbespreekbaar is? ‘Verras’ de ander dan niet met bondageattributen. Daarmee denk je tenslotte niet aan zijn of haar genot, maar alleen aan dat van jou.

Samen uitpakken en uitproberen

Heb je allebei met veel zorg een speeltje voor de ander uitgezocht, dan begint het spannendste gedeelte. Zorg dat jullie cadeautjes voor elkaar mooi zijn ingepakt, en pak ze samen uit. Nu ga je ontdekken wat de ander voor jou in gedachte had! Als je elkaar goed kent, zijn dit toys waar je waarschijnlijk al nieuwsgierig naar was. Misschien heb je zelfs wel eens opgebiecht dat bijvoorbeeld een dildo kopen of eens een sexpop propberen je spannend lijkt; grote kans dat je deze dan in het pakje aan gaat treffen.
Het cadeautje dat je krijgt is iets waarvan je partner verwacht dat je het fijn zal vinden, en waar hij of zij misschien ook ideeën over heeft qua gebruik. Misschien wil hij of zij zelf de vibrator die is aangeschaft wel op jou proberen? Of kan de ander niet wachten om jou met een sexpop aan de slag te zien gaan? Bespreek je wensen en ideeën met elkaar, en zorg er samen voor dat dit cadeautjes worden waar jullie nog veel plezier aan gaan beleven.

Lees meer

Afbeelding van ensaioswallacy via Pixabay

Geverifieerd door ExactMetrics