We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Het moment dat je vastloopt en er even niet meer zelf uitkomt. Slapeloze nachten en je blijft maar malen. Ook je naaste omgeving kan je niet verder op weg helpen. Waar kun je dan nog meer terecht met je prangende vragen over belangrijke zaken als de liefde, je werk of de toekomst? De zogenaamde existentiële vragen.

Spirituele coaches.

Een spirituele coach, wat is dat eigenlijk? Een spirituele coach is iemand die intuïtief en holistisch werkt. Holistisch betekent dat de coach naar je gehele welzijn kijkt, zowel het lichamelijke als het psychische gedeelte. De spirituele coach is vaak breed opgeleid en is zowel coach, counselor, raadgever, begeleider als healer. Dat alles met een onderliggende stimulerende en motiverende drive. Er zijn enkele specialisme die ik nader uit wil lichten.

Mediums.

Mediums zijn middelaars tussen het aardse en het ontastbare. Ze vormen een schakel tussen hemel en aarde. Mediums werken met een tastbaar voorwerp, dit kan ook een foto zijn. Ze geven desgewenst, zonder enige voorkennis, informatie over de desbetreffende, overleden persoon. Deze antwoorden kunnen inzicht, rust, troost en kracht geven. Een paragnost werkt ook vaak met hulpmiddelen, maar er is een groot verschil.

Paragnosten.

Paragnosten werken met energieën. De paragnost kan aan een voorwerp voelen hoe de vraagsteller zich voelt. Ook kan dit voorwerp inzichten verschaffen over de verblijfplaats van de eigenaar. Deze inzichten kunnen visioenen en beelden zijn of helder voelend of horend vernomen worden door de paragnost. Zodoende kunnen bijvoorbeeld vermiste personen opgespoord worden.
De paragnost kan hulpmiddelen als kaarten en pendels gebruiken om energieën van de persoon op te pikken. Zo zou een eventuele ziekte zich kunnen openbaren en kan iemand tijdig doorverwezen worden.

Hoe kom je in contact met een spirituele coach.

Je kunt natuurlijk op zoek gaan in de Gouden Gids naar een betrouwbare paragnost. Hoe weet je of iemand het beste met je voor heeft? Je kunt je vergewissen door het lezen van reviews. Wist je dat je tegenwoordig ook online kunt chatten, zelfs bellen met spirituele coaches? Je bent dan niet meer gebonden aan je eigen woonplaats. De mediums en paragnosten hebben zich gebundeld en vertegenwoordigen verschillende disciplines. Een aantal van hen zijn zelfs bekend van de televisie. Op de website kun je van tevoren inlezen met welke vragen je bij hen terecht kunt. Hopelijk vind je een antwoord op je prangende vraag en kan je daar weer verder mee. Lees meer over De Sterrensteen- Het boek der veranderingen.

Zit jij wel eens ergens mee?

Afbeelding van Lumina Obscura via Pixabay

Geverifieerd door ExactMetrics