weddingdeal
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Huwelijk > Weddingdeal voor hem en haar

Weddingdeal voor hem en haar

Het huwelijk is meer dan alleen maar een huwelijksdag waarop je naar elkaar JA zegt. Beide echtgenoten verklaren met deze “ja” namelijk dat zij ‘elkander aannemen tot echtgenoten en dat zij getrouw alle plichten zullen vervullen, die door de wet aan de huwelijkse staat worden verbonden’. Daarna verklaart de ambtenaar van de burgerlijke stand dat zij door de echt aan elkaar zijn verboden en wordt de huwelijksakte opgemaakt en ondertekend. Kortom het is een officiële gelegenheid met ondertekende papieren in aanwezigheid van getuigen. Als je elkaar de volledige liefde verklaart is dat dan ook een heel erg bijzonder moment in je leven en een feestje waard! Dat feestje begint al met een prachtige weddingdeal waar ik je meer over ga vertellen in dit artikel.

Huwelijksfeest

Hoe een huwelijksfeest eruit ziet is voor iedereen anders. Zo kun je gaan van een intieme bruiloft tot een uitbundige bruiloft. Wat dat voor jullie inhoud is natuurlijk persoonsgebonden. En het mooie van een bruiloft is natuurlijk dat het jullie bruiloft is en alles kan en mag! Dus willen jullie je hele familie uitnodigen maar die vervelende neef die je altijd etterde niet? Dan krijgt hij geen uitnodiging. Willen jullie graag aan de andere kant van de wereld trouwen om juist iedereen te ontvluchten, lekker doen!

Voorbereidingen

Hoe jullie ook de huwelijksdag of huwelijksdagen door willen brengen er vergt over het algemeen wel enige voorbereiding voor die dag(en). Hoe uitbundiger jullie huwelijk des te meer voorbereidingen jullie zullen moeten treffen. Op internet zijn er gratis complete checklist te downloaden die jullie daarbij kunnen helpen.

Draaiboek maken

trouwjurken passen

Nu jullie weten welke voorbereidingen er getroffen moeten worden maken jullie samen een draaiboek. Zo weten jullie precies wanneer je wat moet doen. Bedenk bij het maken van een draaiboek dat sommige dingen meer prioriteit hebben dan andere zaken. Zo is het vullen van een tasje met paracetamol, Dextro, maandverband e.d. iets wat je in de week voor het huwelijk zelf nog in orde kunt maken. Een trouwjurk passen moet al veel eerder op het lijstje komen te staan. Niet alleen moet er immers je de perfecte trouwkleed kopen ook moet deze nog vaak vermaakt worden en zit er op veel jurken een levertijd.

Trouwjurken uitzoeken

Het uitzoeken van een trouwjurk is wellicht ook een van de hoogtepunten van de voorbereidingen. Beslis van te voren of en wie je mee wilt nemen naar het passen van jurken. Kijk ook al eens op internet voor wat voorbeelden. Maar sta open voor andere opties in de winkel. Grote kans dat er eens afgeweken wordt van je keuze en dat juist die jurk de ware is.

Schrik je van de prijzen? Ga dan eens kijken outlet trouwjurken dat deze jurken niet meer in de nieuwe collectie zitten betekend namelijk niet dat ze niet mooi zijn!

Weddingdeal

Zoals ik al eerder schreef tip ik jullie graag over een unieke weddingdeal. Met deze weddingdeal koop jij een bruidsjurk, trouwschoenen en compleet trouwkostuum samen voor slechts €1499,-​.
Voor haar kunnen jullie een trouwjurk naar keuze t.w.v. € 700,- * en trouwschoenen naar keuze t.w.v. € 180,- uitzoeken. En voor hem een trouwkostuum slim fit (Italiaans design) naar keuze, een overhemd (100% katoen & strijkvrij) naar keuze, een das of strik naar keuze, een gilet naar keuze (enkel bij een tweedelig kostuum) en handgemaakte Italiaanse schoenen naar keuze.

* Natuurlijk is de weddingdeal ook geldig indien de jurk hoger geprijsd is. Het verschil wordt gewoon als meerprijs aangerekend.

Welke voorbereiding voor het huwelijk vond of vind jij het leukste?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics