Thuisleven.com > Doe het zelf (D.I.Y.) > Unboxing Viking’s Kerstmis Blogger box

Unboxing Viking’s Kerstmis Blogger box

Viking ken ik vooral als een webshop voor kantoorbenodigdheden. Ik was dan ook blij verrast dat ze mij aan het knutselen willen krijgen met een Kerstmis blogger box. Op zoek naar inspiratie voor DIY projecten deel ik de inhoud graag met onze lezers. Zie het ook als een artikel vol cadeautips voor de decembermaand, want er zitten hele leuke complete sets tussen.

Linda en knutselen

Laat ik dan gelijk maar met de billen bloot gaan, want knutselen is zeg maar niet echt mijn ding. Ik heb er weinig geduld voor en ben er dan ook niet goed in. Toch heb ik in mijn leven wel eens een internationale tekenwedstrijd gewonnen. En ben ik menigmaal geroemd door docenten om mijn creatieve inslag, alleen die uitvoering….
Die tekenwedstrijd heb ik gewonnen door een pakkende slogan en mijn tekenleraar heeft met de tekening geholpen. En een aantal klasgenoten heeft mijn ontwerp handen en voeten gegeven. Waarom dan aan dit creatieve project van Viking deelnemen zul je denken? Omdat ik naarstig op zoek ben naar een leuke hobby! En ik mijzelf wel eens wil meten aan de internationale creatieve bloggers. Middels #VikingXmasDIY kan je de projecten van ons volgen.

Viking’s Kerstmis blogger box

Speedball Speedy-carve om eenvoudig een of meerdere stempels uit te gutsen;
Ganzenveer kalligrafie pen met een potje inkt, briefpapier, enveloppen en meerdere losse punten;
Lakzegelkit verstopt in een gebonden boek;
Houten boomschijven;
Rol staaldraad;
Mini enveloppen;
Kleine te vouwen kaarten;
Vier takjes;
Touw;
Plastic ballen;
Glitter buisjes;
Glazen potje;
Waxine lichtjes;
Vloeipapier blank en rood;
Kerst ponsen;
Bol Jutegaren:
Pritt stift;
Spoonful chocolate;
En natuurlijk de doos en het inpakpapier zelf!

Op zoek naar inspiratie

Wat zou ik van deze spulletjes kunnen maken voor Kerst? Door de combinatie touw en takken zag ik al direct een mobile voor mij. En het staaldraad deed mij denken aan de oorbellen die ik vroeger maakte. Wacht eens, de meisjes hebben van die glimmende spulletjes liggen.
Vlot daarna zit ik aan de keukentafel met de meisjes met de overvolle kralendozen erbij. Wat een leuke middag, het resultaat deel ik later. Nu ben ik benieuwd, wil jij mij verder op weg helpen met inspiratie?

Wat zou jij maken met deze creatieve spulletjes uit de Kerstmis Blogger Box?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

3 reacties

  • Wat een leuke Box deze Vikings Kerstmis Blogger box!. Ik ben ook niet een heel fanatieke knutselaar, maar met slecht weer is het wel heel leuk en ontspannend met de kinderen,
    Misschien kun je er ook een paar mooie kerstengelen van maken, met glitters!

  • Ik zou met de glazen potjes sowieso kerstlampjes maken mbh matte Home deco varnish en stickers. En als je er bovenaan wat touw om draait staat dat nog eens extra leuk. De plastic ballen zou ik vullen met een beetje sneeuw, wat glitter en er een kerstfiguurtje in zetten/plakken. Evt kun je er bovenaan dan nog een veertje aanhangen, een kerststerretje of iets anders feestelijks en dat zou ik voor de raam hangen als je er een paar zou hebben. Van het vloeipapier kun je een leuk glas-in-lood kunstwerk laten maken