Sinds de media aandacht omtrent de klimaat verandering zet dit hoofdstuk je toch behoorlijk aan het denken. Hoe kan ik bijvoorbeeld reclame maken voor mijn bedrijf, zonder daarmee het milieu (wekelijks) te belasten met papier- en plastic werk? Voor mij persoonlijk is dit geen lastig dilemma. Ik ben namelijk gek op vesten en loop er haast dagelijks mee rond. Of ik nu het merk van Ralph Lauren, Esprit of Thuisleven.com op mijn vest heb staan, dat maakt mij niet zoveel uit. Zodoende laat ik voor mijzelf een vest bedrukken en mijn collega Linda verblijd ik met een trui. Benieuwd naar onze ervaringen, lees dan snel verder…

Vest bedrukken

Op de website van Tshirtspolosbedrukken.nl kan ik kiezen tussen drie vesten. Aangezien ik niet zo van de capuchons ben is de keuze snel duidelijk en wordt het de unisex vest met een klein kraagje. Zodra ik op het item klik kom ik in het ontwerp stadium terecht. Hier kan ik een afbeelding plaatsen en tekst toevoegen. Om het vervolgens nog allemaal te plaatsen op een logische plek en het geheel van de juiste kleur, lettertype en grootte te voorzien. Ook het vest op zich kan in verschillende kleuren besteld worden. (lees verder onder de foto)

Nadat ik helemaal klaar ben met designer, ontwerp ik de trui voor Linda. Ook dat gaat allemaal erg makkelijk en volgens dezelfde stappen als het vest. Ofschoon de plekken voor opdrukken toch iets verschillend zijn (onder andere komt dat door de rits). Nadat ik het nog even allemaal extra gecheckt heb op spellingfouten, maat enzovoorts bestel ik beide items.

Na ongeveer 5 dagen heb ik de bedrukte kledingstukken in ontvangst kunnen nemen. Wat ik zelf een snelle levertijd vind, aangezien het toch apart gemaakt moet worden. Ik ben er ook meteen blij mee. Gezien de koude temperatuur buiten en nog een BBQ op de planning, neem ik het bedrukte vest dezelfde dag nog in gebruik.

Trui bedrukken

Wat een verrassing stuurt Miranda mij. Een zachte lichtgrijze sweater met een fris gekleurde opdruk. Ik trek de trui direct aan en haal de kinderen van school. Op het schoolplein word ik direct aangesproken. En dat is natuurlijk ook de bedoeling van kleding met een (zakelijk) opdruk. Inmiddels heb ik de trui al een aantal keer moeten wassen. De opdruk blijft in tact en de trui blijft lekker zacht. Ik ben helemaal blij dat ik bijna dagelijks thuiswerk voor Thuisleven. Zit ik er lekker warmpjes en comfortabel bij.

Loop jij er wel eens gesponsord bij?

Geverifieerd door ExactMetrics