De eerste nachten met vorst zijn al achter de rug en de eerste kerstmarkt is al bezocht door ons. Dat wij zin hebben in de winter mogen wel duidelijk zijn. Toch is er nog één ding waar we niet helemaal op voorbereid zijn. Namelijk warme kleding voor mijn aanstaande man. Tijd voor iets warmers dus dan enkel een overhemd…

Tijd voor iets warmers dan enkel een overhemd

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Tom, mijn verloofde tevens bloggers voor Thuisleven.com, vaak een overhemd draagt. Eigenlijk ken ik hem ook niet anders dan dat hij overhemden draagt. Toch trekt hij met erg koud weer graag iets warmers aan. Maar elk jaar weer geeft dit de nodige uitdaging. Want hoe kun je er chic bij lopen zonder meteen een heel kostuum aan te hebben?

Om hem dit jaar wat zoektijd te besparen besluit ik eens internet op te duiken. Al snel kom ik uit op een website genaamd To Be Dressed. Hier verkopen ze heel wat truien en vesten tegen aantrekkelijke prijzen. Al snel zie ik een aantal goede keuzes. En dan valt mij op dat de keuzes die ik heb gemaakt voornamelijk van het merk Cast Iron zijn.

Over Cast Iron

Cast Iron is een Nederlands denim label wat valt onder Just Brands, waar ook PME Legend, Tripper Jeans en Vanguard toe behoren. Het merk Cast Iron is een premium merk waarin denim en confectiekleding worden samengebracht. Het merk richt zich op de jonge modebewuste man. Zie jij er graag netjes uit, maar dan met een stoere casual swing? Dan is Cast Iron kleding zeker iets voor jou!

Kleuren die matchen

Zodra je een trui over een overhemd heen trekt, of enkel een dikke trui aan doet, dan moet je je realiseren dat je een compleet andere look aan hebt. Ineens kunnen die mooie bruine leren schoenen dan ook een mismatch zijn met de outfit die je aan hebt. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel vlotte schoenen in allerlei kleuren en maten van het merk PME Legend. In de PME Legend sale kun je zelfs met flinke kortingen tot wel 80% het hele jaar door besparen. Zo kun je schoenen, maar ook een overhemd, broek, jeans,  zomer- of winterjas enzovoorts altijd met een leuke korting in huis hebben. Zeker de moeite waard dus om eens even door heen te scrollen.

Over PME Legend

PME Legend, ook wel kort PME genoemd, is een Nederlands merk met duidelijke Amerikaanse invloeden. Kenmerkend voor de kleding van het kledingmerk zijn de comfortabele pasvorm en de mannelijke, stoere uitstraling, gebaseerd op de luchtvaart en cargo-piloten. Prachtige materialen worden gecombineerd met stoere logo badges die het merk zo herkenbaar maken. Niet voor niets heeft PME Legend in Nederland en in heel Europa een grote groep trouwe fans.

Welk merk koopt/draagt jouw man graag?

Geverifieerd door ExactMetrics