Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Thule Epos Fietsendrager voor de (elektrische) fiets - Thuisleven.com

De Thule Epos fietsendrager is een product dat ontworpen is om het vervoer van fietsen op een gemakkelijke en veilige manier mogelijk te maken. Het is een premium fietsendrager die geschikt is voor zowel stadsfietsen als e-bikes, en kan tot wel twee fietsen dragen.

Thule Epos fietsendrager voor vrijwel elke fiets

De Thule fietsendrager is gemakkelijk te installeren op de trekhaak van de auto, en heeft een laadvermogen van 60 kg. Dit betekent dat het geschikt is voor vrijwel alle soorten fietsen, inclusief zware e-bikes. Bovendien heeft het een kantelfunctie, waardoor het gemakkelijk is om de kofferbak van de auto te openen, zelfs wanneer de fietsen nog op de drager staan.

Gepatenteerde platformontwerp

Een van de belangrijkste kenmerken van de Thule Epos fietsendrager is het gepatenteerde platformontwerp, waardoor de fietsen veilig en stevig op de drager blijven staan. Het ontwerp zorgt er ook voor dat de fietsen elkaar niet raken, waardoor beschadiging wordt voorkomen. De drager heeft ook een sleutelvergrendeling, waardoor de fietsen en de drager zelf beveiligd zijn tegen diefstal.

Gemakkelijk op te bergen

Een ander voordeel van de Thule Epos fietsendrager is dat het gemakkelijk op te bergen is wanneer het niet in gebruik is. Het heeft een opvouwbaar ontwerp en kan compact worden opgeborgen in de kofferbak van de auto of in de garage. Dit betekent dat het geen extra ruimte in beslag neemt wanneer het niet nodig is.

Duurzaam product

Tot slot is de Thule Epos fietsendrager een duurzaam product van hoge kwaliteit. Het is gemaakt van stevige materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en lang meegaan. Het is een betrouwbare en veilige manier om uw fietsen mee te nemen op reis, of het nu voor een weekendje weg of een lange vakantie is.

Conclusie

In conclusie is de Thule Epos fietsendrager een uitstekend product voor iedereen die op zoek is naar een veilige, gemakkelijke en betrouwbare manier om fietsen te vervoeren. Met zijn slimme ontwerp, hoogwaardige materialen en gebruiksgemak, is het een investering die de moeite waard is voor fietsliefhebbers die hun fietsen overal mee naartoe willen nemen.

Lees ook:

Wanneer ga jij met de auto en fiets tegelijk op pad?

Foto: Thule

Geverifieerd door ExactMetrics