Thuisleven.com > Verzorging > Stay Naked foundation van Urban Decay

Stay Naked foundation van Urban Decay

Een paar maanden geleden ontving ik vanuit Sampleo een mail met de vraag of ik mij aan wilde melden om de Stay Naked foundation van Urban Decay voor ze te testen. Uiteraard heb ik daar wel oren naar. Want wie wilt er nou geen waterproof foundation hebben? In deze review lees je hoe het mij bevallen is en ook of het iets voor jou is, lees dus snel verder.

Stay Naked met de Weightless Liquid Foundation

Met de Stay Naked Weightless Liquid Foundation voel jij je geheel “naakt”. De Foundation is namelijk vegan en heeft een opbouwbare medium liquid foundation dekking met een real-skin matte finish die tot wel 24 uur blijft zitten. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken bij heet weer, een duik in het zwembad of welke andere intensieve activiteit. De foundation blijft namelijk zitten.

Zoals we allemaal ook weten is het belangrijk om de juiste kleur foundation te hebben die bij je huid past. Deze foundationlijn bestaat uit maar liefst 50 kleuren met 9 kleurintensiteiten: 3 mastertonen en 7 ondertonen. Hiermee moet je jouw specifieke kleur toch kunnen vinden dacht ik zo!

De waterproof, longwear foundation voelt gewichtloos aan, dankzij een ademende en flexibele formule die met je meebeweegt (de hele dag door, tot wel 24 uur!). Het voelt niet alleen goed aan, je ziet er zelfs beter uit door de stay-true kleur die de zichtbaarheid van je poriën vermindert. Dat wil jij toch ook?!?

Conclusie

Persoonlijk vind ik de kleur (10WY) heel erg goed matchen bij mijn huidskleur. De foundation is erg makkelijk aan te brengen op de huid en blijft echt heerlijk zitten. Maar nog belangrijker de foundation doet wat hij moet doen. Hij laat de poriën en oneffenheden op de huid veel minder, tot wel niet zien en dat gedurende de hele dag. Hierdoor straalt de huid nog meer en straal ik zelf ook de hele dag. Ik ben er dan ook heel erg blij mee.

Maak jij wel eens gebruik van een foundation?

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

3 reacties

  • Als ik een avondje wegga dan maak ik mijzelf heel mooi op> tenminste ik vind het mooi.. Ik heb ook heel lang gezocht naar de juiste foundation. Aangezien ik nogal witjes ben. Ik heb er een hekel aan dat je eruit ziet alsof je geelzucht hebt. Dus de juiste kleur is wel fijn. En idd is het ook fijn dat je huid kan blijven ademen. Ik heb ook wel eens foundation gehad en daar kreeg ik zo een jeuk van gewoon omdat het mijn poriën verstopte.

    Fijn dat je aan deze foundation zoveel plezier beleefde.

  • Leuk om te lezen dat het echt een fijn product is, ik had me ook opgegeven maar was niet geselecteerd. Gebruik niet dagelijks een foundation maar zeker met een december maand vol feestjes is dit een fijn product…