Selecteer een pagina

Als ouder wil je natuurlijk alleen het allerbeste voor je kindje, maar ook het milieu verdient het beste. Gelukkig bewijst Happy Earth dat deze twee belangen prima samengaan. Speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en wat oudere kinderen, bieden de Happy Earth Baby & Kids producten een milieubewuste en hoogwaardige oplossing.

Baby & Kids shampoo bar

De 100% Natuurlijke Shampoo Bar Plasticvrij van Happy Earth biedt een mild en verzorgend reinigingsritueel voor de kleintjes. Zonder prikken in de ogen! Met een formule die uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten, waaronder sheaboter, haver kernel extract, zonnebloemolie en jojobaolie, is deze shampoo bar gecertificeerd door COSMOS en vrij van schadelijke stoffen zoals SLS/SLES en zeep.

Geschikt voor pasgeborenen, zorgt deze zeepvrije en vegan shampoo voor een extra zachte en verzorgende ervaring voor de gevoelige huid van baby’s en kinderen, direct vanaf de geboorte. De allergeenvrije geur voegt een verfrissend aroma toe aan de haren van je kleintje na elke wasbeurt. Bovendien draagt dit product bij aan een duurzamere wereld, met een zero waste en 100% plasticvrije formule, en één shampoo bar staat gelijk aan het gebruik van 3 x 150 ml flessen shampoo, wat zowel voordelig als milieubewust is. Geproduceerd in Nederland met groene energie, past de shampoo bar perfect bij Happy Earth’s inzet voor eco-vriendelijkheid.

Baby & Kids Shampoo

De 100% Natuurlijke Zeepvrije Shampoo van Happy Earth biedt een milde reiniging zonder oogirritatie. De formule bevat alleen natuurlijke ingrediënten, inclusief plantaardige olie voor extra verzorging. Gecertificeerd door Natrue en vrij van schadelijke stoffen zoals SLS/SLES, is deze shampoo veilig voor pasgeborenen. Het is zeepvrij, vegan en zorgt voor een zachte ervaring voor de gevoelige huid van baby’s en kinderen vanaf de geboorte. Met een allergeenvrij parfum en biologisch afbreekbare formule, laat de shampoo de haren zacht, doorkambaar en heerlijk ruikend achter. Als onderdeel van Happy Earth’s duurzaamheidsinspanningen is het product gecertificeerd vegan en microplasticvrij, verpakt in een 100% biobased tube van suikerriet. Alle producten worden lokaal in Nederland geproduceerd met groene energie.

Voedende Crème Baby & Kids

De 100% Natuurlijke Voedende Crème van Happy Earth biedt een zachte en effectieve oplossing voor de droge tot zeer droge huid van je kleintje. Met gecertificeerde natuurlijke ingrediënten, waaronder sheaboter, zonnebloemolie en bisabolol, is deze crème speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid van pasgeborenen te herstellen en te verzachten. Door de afwezigheid van chemicaliën en microplastics kun je erop vertrouwen dat je alleen het beste aanbrengt op de tere huid van je baby. De crème heeft een heerlijk allergeenvrij parfum en een plantaardige huidverzachter, waardoor de huid van je kleintje niet alleen zacht aanvoelt maar ook lekker ruikt. Bovendien is dit product vegan en NATRUE gecertificeerd, en de tube is gemaakt van duurzaam suikerriet, passend bij de milieuvriendelijke aanpak van Happy Earth.

Lees ook:

Heb jij al eens de producten van Happy Earth geprobeerd?

Foto’s: Miranda de Jong

Geverifieerd door ExactMetrics