Met vier tieners in huis wilt het wel eens voorkomen dat er wat onzuiverheden in het gezicht zichtbaar zijn. De een heeft hier meer last van de andere. Aangezien de producten van Louis Widmer eigenlijk nooit tegenvallen en het merk sinds kort een nieuwe lijn op de markt heeft gebracht: Skin Appeal, zijn we dan ook benieuwd of we de onzuiverheden gedag kunnen zeggen op een vriendelijke manier. Lees verder om te ontdekken of het product doet wat het moet doen.

Louis Widmer Skin Appeal

Ongeveer 80% van de jongeren krijgt te maken met een min of meer uitgesproken onzuivere huid. Daarom heeft Louis Widmer het Skin Appeal-assortiment ontwikkeld. Deze lijn is doeltreffend, reinigend en verzorgend voor de huid met mee-eters, puistjes en onzuiverheden. Skin Appeal maakt deel uit van de Dermatologica Widmer-lijn. Skin Appeal is ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. Tijdens de puberteit krijgt de huid vaak te kampen met overtollig talg en bacteriën die onzuiverheden veroorzaken. Om nog meer schade te voorkomen, is het belangrijk om op tijd en systematisch (tegen mee-eters bijvoorbeeld) in te grijpen. En dit in drie stappen, acht weken lang.

  1. Reinigen
    Om overtollig talg te verwijderen. Voor een zuivere huid.
  2. Zuiveren
    Om de laatste (vuil)restjes te verwijderen. Zuivert, verzacht en verfrist de huid.
  3. Verzorgen
    Om de huid te verzorgen, de doeltreffendheid van behandelingen te versterken en een terugval te voorkomen.

Onze ervaring

Met de Louis Widmer Skin Appeal starterskit heeft één van onze tieners in de afgelopen periode elke dag het gezicht “behandeld”. De eerste week was nog niet veel zichtbaar. De tweede week zagen we een lichte verandering in die zin dat oude onzuiverheden er nog zijn en er zo nu en dan een nieuwe pukkel op kwam zetten. Wel al minder dan de week ervoor en eigenlijk zagen we die trend voortzetten. Waarbij het gezicht uiteindelijk grotendeels weer was zoals je gewend bent. Maar ja het zijn tieners en de hardnekkige puistjes zetten toch gewoon door. Echter is het nu maar één of twee pukkels in plaats van een hele reeks op rij. Tiener is er dan ook erg blij mee.

Wat doet de tiener bij jou in huis tegen onzuiverheden?

Geverifieerd door ExactMetrics