Ontdek Joolz op de Negenmaandenbeurs 2024! Van 14 tot 17 februari verwelkomen ze je graag bij stand nr.12.307, waar je de nieuwste en meest gebruiksvriendelijke kinderwagens en accessoires kunt ontdekken. Bovendien zal tijdens de beurs worden onthuld of de nieuwste kinderwagen, de Joolz Day5, de felbegeerde Baby Innovation Award 2024 in de wacht sleept. Als onderdeel van hun missie om de nieuwe generatie ouders te ondersteunen en een betere wereld achter te laten voor hun kleintjes, zal ambassadeur Juliëtte Schraauwers, childhood changemaker, een meesterklasse geven over holistisch ouderschap. Ben je er ook bij?

Testparcours

Ontdek welke kinderwagen bij jou past tijdens de proef-strolls op ons testparcours. Of je nu een avontuurlijke ouder bent, op zoek bent naar veiligheid zonder compromissen, of gaat voor een stijlvol design, wij hebben voor ieder wat wils. De Joolz Day5 biedt ultiem comfort en bescherming, met een zachte wieg voor je baby en een stoel waarin je dreumes volledig horizontaal kan liggen! Personaliseer de veiligheidsbeugel, het handvat, de stofkleur en de wielen naar jouw smaak. Benieuwd? Kom de Day5 en al onze andere modellen uitproberen op de Negenmaandenbeurs.

Team parent

Met de nieuwe functies van de Joolz Day5 kinderwagen ondersteunen we ’team parent’. Soms lijkt het ouderschap onmogelijk, maar wij streven ernaar om het zo makkelijk mogelijk te maken voor jonge ouders. ‘Power to team parent!’ En vergeet niet even tot rust te komen bij de ‘Me-time-moments by Joolz’ stand (nr. 10.405), waar je gratis je haar en make-up kunt laten doen of gewoon kunt relaxen in de zithoek. Ambassadeur Juliëtte Schraauwers deelt tijdens de Negenmaandenbeurs eerlijke tips en tools voor holistisch ouderschap: By changing childhood, we change the world. Deelnemers ontvangen een digitale verrassing om thuis zelf mee aan de slag te gaan.

Winnaar?!?

Bovendien is de Joolz Day5 genomineerd voor de Baby Innovation Award 2024, die tijdens de beurs wordt uitgereikt. Zo helpen we ouders in de jungle van babyproducten de beste keuzes te maken voor hun kleintjes. Benieuwd naar de winnaar? Kom naar de Negenmaandenbeurs en ontdek het zelf!

Kaartjes koop je via Negenmaandenbeurs.nl of maak kans op een kaartje via de Instagram van Joolz!

OVER JOOLZ

Joolz is een premium kinderwagenmerk uit Amsterdam dat zich inzet om de volgende generatie ouders sterker te maken. Onze producten helpen ouders in balans, comfortabel en in controle te blijven, zodat ze de wereld kunnen creëren die ze voor hun kinderen willen. Geniet volop van het ouderschap! Voor meer informatie – www.joolz.com – Instagram: @myjoolz

Lees ook:

Ga jij dit jaar naar de Negenmaandenbeurs?

Foto’s: JOOLZ

Geverifieerd door ExactMetrics