Thuisleven.com > Verzorging > Moskinto, de intelligente pleister

Moskinto, de intelligente pleister

Stapelgek ben ik op de zomer, maar als er iets is waar ik wel een hekel aan heb in deze periode zijn de muggenbulten waar de kinderen elke week mee rondlopen. Ze krabben letterlijk en figuurlijk de bulten weg, hebben soms slapeloze nachten en dat dag na dag. Zelf heb ik eigenlijk nergens last van, schijnbaar vinden de muggen hem lekkerder dan ik (ik geef ze overigens geen ongelijk). Toch vind ik het vreselijk om aan te zien, want er is weinig dat zo hinderlijk is als jeuk als gevolg van een muggenbult.

Moskinto de intelligente pleister

Daarom ben ik dan ook erg blij met de intelligente pleisters bij jeuk door muggenbulten. De Moskinto pleister bied snel verlichting voor zowel volwassenen als kinderen (vanaf 3 jaar)! Zodra een mug je gebeten heeft plak je de pleister op de aangedane plek, de druk wordt verminderd en de jeuk neem snel af. Bovendien voorkomt de pleister dat de muggenbult open gekrabd wordt. Het voordeel hiervan is dat de kans op littekens nihil zijn en een infectie ook niet snel naar boven zal komen.

De kinderen wilden dit natuurlijk maar al te graag testen en zodoende liepen ze de afgelopen weken met een kleine “boter, kaas en eieren” veld op de armen. Zowel mijn partner als kinderen ervaren wel degelijk een groot verschil bij het gebruik van de pleisters. In dit huis ontbreken ze dan ook niet meer.

Samenstelling

polyester, polyurethaan en huidvriendelijke acrylaatlijm

Gebruik

Haal 1 pleister van het folie, wanneer u de Moskinto pleister los haalt wordt deze geactiveerd. Plak de pleister over de muggenbult. Na 10-20 zal de jeuk afnemen. Ervaring heeft geleerd dat de jeuk zo goed als volledig zal verdwijnen. De pleister kan 4 tot 7 dagen blijven deze zal vanzelf loslaten en is waterbestendig.

Waarschuwing

De pleister kan erg vast zitten, wees voorzichtig met tussentijds verwijderen. Niet eetbaar. Niet op open wonden plakken.

Bewaaradvies

De Moskinto bewaren bij 8 t/m 25 graden celcius.

Lees ook: Muggen, handige tips ter voorkoming van of na muggenbeten
Lees ook: Welk ongedierte kan in mijn huis leven?
Lees ook: MUG Cake Straciatella

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

34 reacties

 • Insmeren met anti-mug! Dat werkt al jaaaaaaren prima! Ik zou deze pleisters ook weleens willen proberen dus ik doe graag mee!

 • aah altijd zo sneu voor kindjes, zoveel jeuk, bah…mijn zoontje is allergisch voor alles wat steekt en bijt:( die jeuk en bulten die die dan krijgt, zo zielig!

  Hij vind het erg fijn bij veel bulten en plekken om koel elementjes erop te leggen;)
  Het wonder zalfje nog niet gevonden helaas, zelfs hydrocortison creme werkt niet!!!

 • Muggenbeten proberen wij altijd te vermijden door snachts een stekker in het stopcontact voor muggen te steken. Het kan geen kwaad. Alleen je hoort hem soms wel piepen. Als het dan toch gebeurt dan snel insmeren met azijn . Dat neemt echter jeuk gelijk weg.

 • Van alles al geprobeerd, maar de investering in een paar goede op maat gemaakte horren werkt toch echt het beste voor s nachts….geen muggen meer in huis. Toch worden we buiten nog gestoken. Vorig jaar eageerde ik ineen heel allergisch, ontzettende bulten of zelfs helemaal opgezet. Toen adviseerde de apotheek om vitamine B 1 tabletjes te gaan slikken daar door veranderd je lichaamsgeur, dat vinden muggen niet lekker.

 • Die akelige jeuk…de oplossing heb ik nog niet gevonden. We gebruiken mentholgel en dat geeft enigszins verlichting. Ben benieuwd of het ook helpt tegen jeukbulten van andere insecten

 • Deze nemen we mee op vakantie, dan is het eigenlijk altijd raak met de muggen. Vooral mijn zoontje heeft er last van. Een klamboe en Deet kan zeker helpen tegen muggen(beten).

 • Of het echt helpt weet ik niet, maar een kruisje met je nagels in een muggenbult maken, schijnt de jeuk tegen te gaan. Doe graag de test of de pleisters beter helpen

 • Ik wordt net wakker uit.mn droom.en die droom was blijkbaar op waarheid gebaseerd want ik.zet mn mobiel.aan en druk op facebook en zie tot mn grote verbazing deze win actie staan en dat was idd de waarheid van mn droom.
  Toen wist ik het ik moet met deze win actie meedoen en er vol voor gaan want ik wil heel graag winnen en daarvoor zal ik alles laten en jullie bekendmaken aan de hele wereld die niet meer om jullie heen kunnen zelfs koningin maxima en koning willem alexander zijn in hun nopjes door deze win win situatie want mogen meedoen is al.een win gevoel.
  Wij gaan de komende dagen jullie liken en delen en onze duimen flink verduimen en hopen op goed nieuws!

 • Haal alle waterbakken uit huis en geef de planten binnen minder water tijdens de lente en de zomer! Of zet deze buiten! Praktisch geen muggen meer binnen. Hadden we dit maar eerder geweten!

 • Nou graag!! Zelf in huis zaten onze kinderen onder de muggenbulten zo niet leuk!! Wij bieden ons graag aan als test gezin …want in jeuk hebben wij geen zin !

 • We hebben horren voor de ramen en deuren en slapen onder een klamboe. Je kunt tegenwoordig klamboes kopen in leuke kleurtjes, wij hebben een rode en dat past goed bij de slaapkamer. Helaas heb je hier niets aan als je buiten bent.
  Tijdens het wandelen met de honden word ik nogal eens gestoken en krijg dan fikse bulten. Ik zou graag deze pleisters eens proberen!

 • De allerbeste tip vind ik toch: horren plaatsen. Dat hoeven niet van dei dure te zijn. Bij ons werken die met van die klittenband strips om de ramen prima. (Het helr huis gedaan met 3 pakjes a €1,- p.s.)
  Voor de deuren hebben we van die horren met magneten. Zijn ook ong. €2,- p.s. geloof ik. Werken prima.
  Ik heb voor de kinderen een armbandje gehaald dat een week zou werken tegen muggen, tot nu toe positief hierover. (Ze hebben ze 2 dagen om nu)

  Ik volg op fb en insta (ook daar gedeeld)
  Ik zou de pleisters graag proberen, aangezien ik nog wel eens te grazen word genomen als ik buiten loop. Ik krijg altijd enorme bulten.

 • Ben zelf allergisch voor “Muggen” (Wij noemen ze neefjes) en heb echt alles geprobeerd om maar niet gestoken te worden…
  Of zelfs nadat ik was gestoken…
  Maar dan was ik al een hele nacht wakker geweest door het gezoem en jeuk…
  Mijn ultieme tip is: Een VENTILATOR!! (Staande of plafond) Ze houden niet van wind!!
  Ik ga altijd met mijn hoofd gericht naar de ventilator slapen, en nee je word er niet verkouden door! En je krijgt er ook geen griep door!
  Mijn kinderen hebben elk een staande ventilator op hun kamer staan en mijn man en ik ook nog eens een plafond waaier 😛

 • Graag doe ik mee en volg op Bloglovin.

  Tip:
  Als mijn man en ik gaan fietsen of wandelen dan smeren we de benen en armen in met een antimuggenstift. Helpt echt.
  En thuis heb ik in de zomer als de muggen komen een elektrische waaier aan in elke kamer en dan hebben wij echt geen last van muggen. Ze hebben daar blijkbaar een hekel aan.
  Ben trouwens heel benieuwd naar deze intelligente pleister.

 • Word mijn leven lang al ‘lek geprikt’..
  Vind citroengeurtjes niet prettig..
  Alles geprobeerd: toen azijn ook niet hielp heb ik schoonmaakazijn geprobeerd…
  Van de jeuk naar de (brandwond!)pijn met die azijn !

  Nu wrijf ik er 2 minuten lang tandpasta op/in.
  Helpt wel, maar kan beter.

  Dus…. Graag de ‘wonder’pleisters winnen !

 • ik heb de pleisters al, en werken fantastisch Maar een extra setje mee op vakantie super handig.
  . Deet en Klamboe de beste oplossing voor het voorkomen

 • De Squitis mugwerende stickers waar jullie al eens eerder over geschreven hebben werken erg goed. Maar slapen we eens ergens anders of vergeten we het dan weten we het ook meteen…

 • Ik heb zo’n pleister afgelopen week geprobeerd, ik had het idee dat de jeuk minder werd, maar ja wie weet zat het wel tussen mn oren 🙂