Moskinto pleister tegen muggen.
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Moskinto, de intelligente pleister

Moskinto, de intelligente pleister

Afgelopen week hebben we voor het eerst gemerkt dat de muggen weer actief zijn. Dat merkten we voornamelijk omdat wij gebruikt werden als lopend buffet. En aangezien niks zo vervelend is als jeuk van een muggenbult, ben ik dan ook als aan de slag gegaan om al het stilstaand water aan de planten te geven. Tevens heerst er sindsdien het belijd om de deuren meteen te sluiten (ook effectief tegen hooikoorts) en voeren we de vissen iets minder zodat ze wat actiever op zoek gaan naar natuurlijk voedsel. Helaas voorkomen we daarmee niet alles en is een remedie tegen de jeuk dan ook zeer gewenst. Sinds kort gebruiken we de Moskinto: de intelligente pleister bij jeuk door muggenbeten! Wil je weten hoe dit werkt en of het ook iets voor jouw is, lees dan snel verder!

Moskinto pleister

De Moskinto pleister biedt snel verlichting voor zowel volwassenen als kinderen (vanaf 3 jaar)! Zodra een mug je gebeten heeft plak je de pleister op de aangedane plek, de druk wordt verminderd en de jeuk neem snel af. Bovendien voorkomt de pleister dat de muggenbult open gekrabd wordt. Het voordeel hiervan is dat de kans op littekens nihil zijn en een infectie ook niet snel naar boven zal komen.

De unieke pleisters zijn 100% vrij van chemicaliën, zijn waterbestendig en kunnen blijven zitten tot ze los laten (4-7 dagen). De pleister kan erg vast zitten, wees voorzichtig met tussentijds verwijderen. Niet eetbaar. Niet op open wonden plakken. De Moskinto bewaren bij 8 t/m 25 graden Celsius.

Onze ervaring

Al diverse jaren gebruiken de muggen mijn gezin als speldenkussen. Vooral onze jongste zoon heeft er heel veel last van. Zo erg dat hij zelfs de muggenbulten weg krabt, met alle gevolgen van dien. Sinds we de Moskinto pleisers in huis hebben is het kapot krabben van muggenbulten verleden tijd. Doordat ze niet meer krabben wordt de jeuk niet meer aangewakkerd en ervaren ze dan ook geen negatieve effecten meer van een muggenbult.

Lees ook:

Heb jij wel eens last van muggen?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Vreselijke beestjes! Ik heb eigenlijk een pleisterallergie maar denk dat ik dit toch eens ga proberen.

  • Mijn zoontje heeft al weer last van muggenbeten. Deze pleisters gaan we maar eens proberen. Ik ben erg benieuwd en het komt zeker van pas deze zomer.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics