Thuisleven.com > Verzorging > Douche- en Badproducten > Mijn favoriete bad en douche producten

Mijn favoriete bad en douche producten

Een hele tijd geleden al hadden we een blog over onze favoriete parfum. Dat was heel leuk om te schrijven en vandaag stond ik onder de douche en dacht ik, dat is ook leuk voor een blog, mijn favoriete bad en douche producten.

In bad

Al jaren gebruik ik voor in bad de producten van Kneipp. Vooral de rozemarijn en de eucalyptus badolie doen het hier in huis goed. Die laatste natuurlijk vooral als de R in de maand zit en iedereen loopt te snotteren, een kleine 20 a 30 minuten stomen in een warm bad en de kinderen kunnen rustig slapen en wij dus ook. Rozemarijn is vooral voor mezelf als ik even lekker wil ontspannen in bad met een goed boek erbij.

Onder de douche

Voor in de douche ben ik niet zo trouw aan een bepaald merk. Op het moment gebruik ik daar ook Kneipp maar dan natuurlijk de douche gel. Maar ook Palmolive vind ik lekker onder de douche, vooral de scrub variant, maar die is net leeg en staat dus niet op de foto. Dan nog een voor mij tijdbesparend product, de douche bodylotion. Ik kwam deze tegen op vakantie in Duitsland en ben in Nederland eigenlijk nog niet op zoek gegaan voor een vervanger. Ik weet dat het jaren geleden in opkomst was en we er in Nederland een Nivea variant van hadden. Maar ik heb nu de Garnier douche bodylotion. Ik zet wel altijd de douche even uit als ik me insmeer, maar dat hoeft niet. Insmeren, afspoelen en afdrogen en dan meteen de kleren aan, dat is voor mij lekker makkelijk zo. Hij voelt niet vet en mijn handdoek is niet sneller vies. Ook vindt ik de geur van deze Garnier douche bodylotion erg mild.

Voor het haar

Ook een hele tijd geleden al had ik een blog geschreven over reversed hair washing. 
Dat doe ik eigenlijk niet zo vaak meer, want een volle bos haar zal ik wel nooit krijgen. Maar ik probeer het wel met de Syoss anti haaruitval shampoo. Een fijne shampoo die lekker schuimt en heerlijk ruikt. Daarnaast soms een haarmasker ook van Syoss met Ceramide. Die laat ik terwijl ik de douche bodylotion aan het insmeren ben 2 minuten goed intrekken in mijn haar. Daarna spoel ik alles uit en af en is mijn haar lekker zacht en makkelijk kambaar.

Hebben jullie ook favoriete douche en bad producten, of wissel je lekker af?

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

10 reacties

 • alles van dove is favoriet voor in bad
  parfum is angel van thiery mugler al jaren favoriet
  voor mijn gezicht olaz

 • Met m’n bosje hooi/krul haar heb ik gelukkig nu een fijn product gevonden, gebruik nu alleen shampoo en in leave in of custard van het merk Aunt Jackie’s

 • ik ben een echte fan van dove
  al jaren trouwens
  soms win ik iets van een ander merk
  maar als dat op is gelijk weer terug naar mijn eigen favoriet

 • Ik ben ook een enorme Kneipp fan! Helaas hebben wij geen bad dus kan alleen maar douchen. Maar gebruik vrijwel altijd de producten van Kneipp vooral de Kneipp douchegel met amandelbloesem is mijn favoriet. Verder vind ik hun douche foams ook heerlijk af en toe!

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics