Mega Food Stunter
Thuisleven.com > Eten en drinken > Mega Food Stunter beloningssysteem

Mega Food Stunter beloningssysteem

Mijn vorig artikel van Mega Food Stunter 2.0 unboxing wordt, zeker de laatste tijd, heel erg goed gelezen. Begrijpelijk aangezien de prijzen in de winkels soms de pan uitstijgen. En dan heb ik het nog niet gehad over de flutaanbiedingen en de afwezigheid van de leuke acties van Scoupy (of andere geld terug acties).
Afijn vandaag ben ik weer eens een kijkje gaan nemen op de Mega Food Stunter site en tot mijn verbazing zag ik dat het bedrijf een beloningssysteem in het leven heeft geroepen.

Mega Food Stunter beloningssysteem

Bij Mega Food Stunter zijn tegenwoordig MFS punten te verdienen. 100 MFS Punten zijn €1 waard en leveren dus ook een leuke korting op, op je nieuwe bestelling. Je kunt de punten verdienen door:

  • Bij elke besteedde euro ontvang je 1 MFS
  • Als je binnen 30 dagen 2 bestellingen doet, ontvang je 2 keer zoveel MFS Punten bij de tweede aankoop.
  • Je ontvangt 3 keer zoveel MFS Punten als je meer dan 250€ uitgeeft in de winkel.
  • Zodra je de Facebook pagina, via de website van Mega Food Stunter, gaat volgen ontvang je maar liefst 50 punten.
  • Ook op Twitter is het bedrijf te volgen, ook hier ontvang je 50 punten voor
  • Vul je geboortedatum in en ontvang 200 punten cadeau op je verjaardag

Maar… alle MFS Punten vervallen na 180 dagen bovendien kost het je 100 MFS punten als je 60 dagen geen activiteit hebt vertoond.

Tip van Thuisleven

Als je het dus een beetje goed doet dan log je in bij Mega Food Stunter en claim je alle punten die je maar kunt claimen. Daarna bestel je één item uit de shop. Is die binnen dan bestel je het volgende pakket (binnen de 30 dagen) en ontvang je dubbele punten voor die bestelling. Zo heb je weer een leuke korting gespaard voor de bestelling erna. Zo houdt je wellicht nog geld over voor een extra diepvries.

Wat vind jij van dit bonussysteem?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voeg commentaar toe