Het duurt niet lang meer voor de zomerse dagen arriveren. Zeker met alle feestdagen en vakanties in het verschiet willen we dan ook maar een ding: er op uit! Of dat nu een dagje weg is of langer dat maakt voor de meesten van ons niet zo heel veel uit. Als we onze zorgen en gedachten maar even los kunnen laten en kunnen genieten. Grote kans dat de stranden, meertjes en misschien zelfs zwembaden volop worden bezocht. Voor degene die de drukte niet graag op willen zoeken zijn er genoeg alternatieven: wandel, fiets en autoroutes, de bossen (overal in Nederland), het Limburgse landschap, hunebedden, steden (voor de bezienswaardigheden), etc. Welke plannen je ook hebt het is wel prettig om er koel en fris er op uit te trekken. In dit artikel lees je daar meer over.

Storende factoren voor een dagje weg

Er zijn twee dingen die mij tijdens een uitje behoorlijk kunnen storen. De eerste zijn de prijzen die horeca durft te vragen voor een (hapje en) drankje en de tweede zijn drankjes die je vervolgens zelf meeneemt om de kosten te drukken maar halverwege de dag lauw of warm zijn geworden. Tegen het eerste dilemma valt helaas niet veel aan te doen maar de lauwe en warme drankjes kun je met gemak voorkomen dankzij een koeltas en/of koelbox.

Koelboxen en koeltassen zijn er in vele soorten en maten. Je hebt zelfs grote koelboxen op wieltjes en trekstang zodat je extra veel mee kunt nemen. Om de inhoud nog langer koud te houden kun je in de tas of box nog een koelmat of koelelement stoppen die bevroren is om de inhoud nog langer koel te houden.

Hoe trekken wij dit jaar koel en fris er op uit?

Koel en fris er op uit

Omdat wij mensen zijn die hele verschillende dingen in het dagelijkse leven doen is een koelbox niet het meest ideale. Gelukkig kom ik in de webshop van Badenstrand de ideale oplossing tegen: een koelrugzak!
De Koelrugzak Igloo Gizmo Backpack Black Edition om precies te zijn. Deze kunststoffen rugzak heeft een inhoud van maar liefst 20 liter (dat zou goed zijn voor maar liefst 30 blikjes). Dankzij de Maxcold® Isolatie en de UV-Remmers aan buitenzijde blijft de inhoud lekker koel.

Niet alleen de koelrugzak maar ook de Fouta Call It Kids Multi trekken mijn aandacht. Een fouta kun je vergelijken met een hamamdoek / omslagdoek. De doeken zijn zeer lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te dragen. Ideaal als we eens een dagje weg gaan om bij ons te hebben. Ook wordt ik getriggerd door de Zonnebrand Nivea Sun Lotion Kids Moisterising Factor 30. Deze zonnebrandcreme heeft een sticker op de verpakking staan met daarop de tekst “clothing protection”. Zou het dan eindelijk eens zover zijn dat de kleren deze zomer er wel mooi door heen komen?

Ga jij graag koel en fris er op uit?

Geverifieerd door ExactMetrics