De zomervakanties in mijn jeugd bestonden uit twee weken kamperen in Nederland. Mijn vader was chauffeur en wilde in zijn vakantie niet te ver autorijden. Gescheiden door een dun wandje lag ik met mijn broer en ouders in een grote tent. Wij gaan liever naar een bungalow in een kindvriendelijk vakantiepark, want wij zijn erg gesteld op baksteen.

Waarom een bungalow?

Met de kinderen samen in een tent zie ik niet zitten. Dat is zo gehorig. Wij willen graag bakstenen scheidingsmuren om onze oren heen.
Nu woonden we voorheen gelijkvloers en was het echt een beleving om een bungalow met twee verdiepingen te betrekken. “Ze hebben hier een trap!” Daarbij komt dat wij gedurende het jaar hard werken en onszelf tijdens de vakantie graag willen verwennen. Een bungalow is van alle gemakken voorzien en scheelt veel bagage.

De keuze voor een vakantiepark

Er zijn veel vakantieparken in aanbouw en we zien de laatste tijd door de bomen het bos niet meer. Hier komt BungalowSpecials om de hoek. We vullen eenvoudigweg ons reisgezelschap van 5 personen in. We selecteren een datum van aankomst en vertrek. Meestal ligt onze reisbestemming binnen Nederland, al zal daar wel eens gauw verandering in kunnen komen. En vergeet vooral de voorkeur van een subtropisch zwemparadijs niet aan te vinken. Vervolgens is het genieten van de foto’s van alle geselecteerde vakantieparken van diverse aanbieders en is de keuze snel gemaakt. Mocht je willen dan zijn de opties aan te vinken op prijs van laag naar hoog of andersom.

Kindvriendelijk vakantiepark

Als de kinderen het leuk hebben, hebben wij het ook fijn, is een waarheid als een koe. Wij zoeken dan ook naar een kindvriendelijk vakantiepark. Dat wij niet de enigen zijn, die een kindvriendelijk vakantiepark willen bezoeken, bewijst deze aparte categorie wel. Onze dochters worden heel vrolijk van een actief animatieteam en doen aan alles mee. Het is fijn wanneer deze opties centraal liggend op een kindvriendelijk vakantiepark aangeboden worden. Het geeft onze kinderen een grote mate van zelfstandigheid wanneer ze zelf deze activiteiten kunnen bezoeken. In de tussentijd lezen wij een boekje of drinken samen iets. Dat is vakantie vieren voor ons allemaal.

Let jij bij het boeken op een kindvriendelijk vakantiepark?

Geverifieerd door ExactMetrics