Thuisleven.com > Dagje Uit & Vakantie > Een kindvriendelijk vakantiepark vind ik via BungalowSpecials

Een kindvriendelijk vakantiepark vind ik via BungalowSpecials

De zomervakanties in mijn jeugd bestonden uit twee weken kamperen in Nederland. Mijn vader was chauffeur en wilde in zijn vakantie niet te ver autorijden. Gescheiden door een dun wandje lag ik met mijn broer en ouders in een grote tent. Wij gaan liever naar een bungalow in een kindvriendelijk vakantiepark, want wij zijn erg gesteld op baksteen.

Waarom een bungalow?

“Bij de geboorte van een derde dochter, krijg je er oordopjes bij”, heeft menigeen mij horen verkondigen. Onze dochters zijn nogal enthousiast en gezegend met gezonde stembanden. Ik zie dat niet zitten op een veld vol tenten. Trouwens ik heb er na 18.00 uur ’s avonds ook schoon genoeg van, dus wij willen graag bakstenen scheidingsmuren om onze oren heen.
Nu woonden we voorheen gelijksvloer en was het echt een beleving om een bungalow met twee verdiepingen te betrekken. “Ze hebben hier een trap!” Daarbij komt dat wij gedurende het jaar hard werken en onszelf tijdens de vakantie graag willen verwennen. Een bungalow is van alle gemakken voorzien en scheelt veel bagage.

De keuze voor een vakantiepark

Er zijn veel vakantieparken in aanbouw en we zien de laatste tijd door de bomen het bos niet meer. Hier komt BungalowSpecials om de hoek. We vullen eenvoudigweg ons reisgezelschap van 5 personen in. We selecteren een datum van aankomst en vertrek. Meestal ligt onze reisbestemming binnen Nederland, al zal daar wel eens gauw verandering in kunnen komen. En vergeet vooral de voorkeur van een subtropisch zwemparadijs niet aan te vinken. Vervolgens is het genieten van de foto’s van alle geselecteerde vakantieparken van diverse aanbieders en is de keuze snel gemaakt. Mocht je willen dan zijn de opties aan te vinken op prijs van laag naar hoog of andersom.

Lees meer op Thuisleven over Dagje Uit en Vakantie!

Kindvriendelijk vakantiepark

Als de kinderen het leuk hebben, hebben wij het ook fijn, is een waarheid als een koe. Wij zoeken dan ook naar een kindvriendelijk vakantiepark. Dat wij niet de enigen zijn, die een kindvriendelijk vakantiepark willen bezoeken, bewijst deze aparte categorie wel. Onze dochters worden heel vrolijk van een actief animatieteam en doen aan alles mee. Het is fijn wanneer deze opties centraal liggend op een kindvriendelijk vakantiepark aangeboden worden. Het geeft onze dochters een grote mate van zelfstandigheid wanneer ze zelf deze activiteiten kunnen bezoeken. In de tussentijd lezen wij een boekje of drinken samen iets. Dat is vakantievieren voor ons allen.
Let jij bij het boeken op een kindvriendelijk vakantiepark?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

1 reactie

  • Ik let daar zeker op aangezien ik vind dat de vakantie voor ons allemaal leuk moet zijn. Maar als de kinderen het naar hun zin hebben hebben wij dat ook vrij snel.