Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Kamperen of glamperen bij de Leistert (Limburg) - Thuisleven.com

Het aftellen naar de zomervakantie kan al bijna plaatsvinden. Echter waar we normaliter al ruim van te voren een vakantie geboekt hebben, durven we het dit jaar nog niet aan. Niet alleen weten we niet of we dan al naar het buitenland mogen reizen. Ook weten we dan nog niet of er in het buitenland nog maatregelen zijn. En buiten dat om ben ik op 2 juli uitgerekend. Geen idee hoe deze keer de bevalling en tijd erna gaat verlopen. Met dit pakketje aan twijfels zijn we ons dan ook aan het verdiepen in een vakantie binnen ons eigen land. De grote vraag voor nu is of we gaan voor een huisje, glamping of camping Limburg. In dit artikel deel ik daar graag meer over.

Vakantiehuisje, kamperen of Glamperen?

de Leistert

Onze grootste voorkeur gaat uit naar een huisje. Echter nadat we wat prijzen hebben vergeleken zijn we ons helemaal lam geschrokken. €2500 voor 2 weekjes hebben we zo neergelegd met een gezin van dan 7 personen. Op zoek dus naar een goedkopere oplossing en die vinden we bij het kamperen en glamperen.

Omdat het onze eerste keer wordt dat we naar de camping of glamping gaan zie ik het niet zitten om alle spullen aan te schaffen. Laat staan om alles op te bouwen met een pasgeborene. De keuze voor glamping Nederland is dan ook snel gemaakt. Nu alleen nog een park vinden dat ons bevalt.

De Leistert

Willen we naar de andere kant van Nederland of kiezen we voor een plek dichterbij huis? Keuzes, keuzes en nog meer keuzes die die we moeten maken bij het uitzoeken van een vakantie. Na wat wikken en wegen vind ik een serieuze optie bij recreatiepark de Leistert in Roggel (Limburg) vanwege de veelzijdigheid die het park zelf te bieden heeft.

En omdat het relatief gezien dicht bij huis is zouden we er zelfs kraamvisite kunnen ontvangen.

Faciliteiten op het park

de Leistert

Op het park zijn de volgende faciliteiten te vinden voor de kinderen:

 • Adventure Golf
  Een 18-holes Adventure Golfbaan. Wie scoort de eerste gole in one?
 • Aventuria
  In Aventuria zijn Pluck & Pien vaak te vinden om er samen met de kids op los te dansen, te knutselen en shows op te voeren. Het is dé plek om gemakkelijk vakantievriendjes te maken en kunt er lekker kind zijn.
 • Adventure sportveld 
  Hier vind je diverse sport-, spel en klauter-attributen, waaronder een volleybalveld, avontuurlijke stormbanen, een bootcampbaan en een kabelbaan. Het recreatieteam organiseert af en toe sportieve activiteiten zoals bootcamps op dit parcours zodat je ook op vakantie gezond bezig kunt blijven!
 • Beachvolleybalvelden
  Potje volley op een van de drie beachvolleybalvelden. Altijd leuk!
 • Speeltuinen
  Diverse speeltuinen dus elke dag keus!
 • Zwembaden
  Ik denk dat dit wel een van de doorslaggevende factoren zijn. Een subtropisch zwembad binnen en een golfslagbad buiten. Mocht er een hitte golf komen weten wij waar we de verkoeling kunnen opzoeken.

En met de verschillende restaurants op het park alsook een supermarkt zullen wij niet verhongeren na een dagje recreatie. We hebben haast geen reden meer om ons prachtige Limburg verder te ontdekken…

de Leistert

Ben jij meer van het kamperen of glamperen en waarom?

Geverifieerd door ExactMetrics