Thuisleven.com
Piramide van Liefde
Thuisleven.com > Kinderen > K3 Piramide van Liefde app

K3 Piramide van Liefde app

Piramide van Liefde‘ is de nieuwe single van het album ‘Dans van de Farao’ en de gelijknamige film. Het is na onder meer ‘Love Cruise’ en ‘Dromen’ alweer het zesde album van K3 in de huidige samenstelling. Samen met de nummers ‘Bubbel’, ‘Bikini vol zand’ en ‘Dans van de farao’, die eerder in 2020 uitkwamen, staan er maar liefst 12 nummers op het album dat bij de presentatie al meteen goed was voor een gouden plaat voor meer dan 20.000 verkochte exemplaren. Een week nadat K3 hun nieuwe album ‘Dans van de Farao‘ met een livestream voorstelden aan het grote publiek, kwam het binnen op de eerste plaats van de Ultratop in België. Daarmee verbeterde K3 hun eigen record van de meeste nummer 1-albums. ‘Dans van de Farao’ is het 19e album van K3 met een top 5-notering.

K3 Piramide van Liefde app

Iedereen die Studio 100 volgt, al is het maar een beetje, weet dat het bedrijf er alles aan doet om de (jonge) fans te voorzien in hun behoefte inclusief leuke merchandise. Ditmaal presenteren Studio 100 & The Park Playground de “K3 Piramide van liefde” app. De app werkt met Augmented Reality. Augmented Reality is een nieuwe en innovatieve technologie die het beste werkt bij recent (max. 3 jaar geleden) gelanceerde smartphones/tablets.”

Dans mee op K3’s single ‘Piramide van liefde’

Heb jij altijd al eens samen willen dansen met Hanne, Marthe en Klaasje van K3? Dan is deze app zeker iets voor jou!
Dankzij een 3D projectie van K3 leer jij de danspasjes op ‘Piramide van liefde’ vanaf nu waar je maar wilt.
Het enige dat je nodig hebt zijn een telefoon of tablet, de “K3 Piramide van liefde” app en natuurlijk je beste dansbenen!
Heb je alle danspasjes onder de knie? Dan kan je samen met Hanne, Marthe of Klaasje een supertoffe video opnemen waarin jullie samen dansen, waarna je het filmpje met al je vrienden en familie kan delen.
De allerleukste filmpjes maken bovendien ook kans op te gekke prijzen!

Waar wacht je nog op? Veel dansplezier!

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

31 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics