Isabel Bernard is een vrouw die opgegroeid is in Parijs, de stad van de charmante straatjes en romantische sferen. Degene die mij kennen weten dat ik gek ben op Italië. Toch hebben de paar keren dat ik in Parijs ben geweest ook een diepe indruk op mij achter gelaten. En inderdaad Parijs is een stad waar een bijzondere ambiance te vinden is. Bovendien is Parijs heel wat kilometers dichterbij dan de hoofdstad van Italië en daardoor ook makkelijker te bereiken.

Als ik terug denk aan de tripjes naar Parijs dan denk ik natuurlijk aan de Eiffeltoren en het uitzicht wat je hebt als je bovenaan staat. Ook denk ik dan terug aan de restaurants die je overal vindt en natuurlijk aan het Louvré. Ofschoon ik pas 15 of 16 jaar oud was toen ik daar was, was de rijkdom, de kunst en de mode goed zichtbaar.

Op de dag van vandaag is Parijs nog steeds dé stad waar je moet zijn als het aankomt op mode. Ik ben dan ook geheel niet verwonderd dat Isabel Bernard haar gouden lifestyle begonnen is in het hartje van Frankrijk.

Isabel Bernard

Isabel Bernard armband

Links de armband van Isabel Bernard en rechts de ketting die ik al had.

Isabel Bernard vind dat alle vrouwen een gouden eerste plek met betaalbare luxe verdienen. De prijzen van haar sieraden, maar ook haar tassen, accessoires en portemonnees, zijn dan ook betaalbaar voor iedereen. Zeker als je je bedenkt dat de sieraden gemaakt worden van 14 karaats goud.

De collectie bestaat uit de volgende series:

  • Rivoli – vernoemd naar de meest favoriete winkelstraat van Isabel Bernard. De Rivoli lijn is klassiek, prestigieus en aristocratisch.
  • Monceau – vernoemd naar het park waar de creativiteit van Isabel Bernard naar boven komt. Het park straalt rust, eenvoud en creativiteit uit. En ja dat zie je terug in de sieradenlijn.
  • Initials – vernoemd naar de modieuze wijken Le Marais en Belleville waar Isabel Bernard is opgegroeid. Initials staat voor een persoonlijk cadeau voor jezelf of iemand anders die je lief vindt.
  • Asterope – vernoemd naar het sterrenbeeld van Isabel. De ringen uit deze lijn zijn perfect minimalistisch en daarom eindeloos te combineren.

Voor de dames die niet zo gek zijn op de gouden sieraden is er de La Concorde collectie, deze bestaat uit roségouden sieraden, en de Saint Germain sieradencollectie, deze bestaat uit witgouden sieraden. En ook deze collecties zijn gemaakt van 14 karaat goud. En zo is er dus luxe is voor iedereen!

Het perfecte geschenk

prachtig geschenk

Zeker in dit jaar is een beetje luxe voor jezelf een goed idee. En ofschoon ik het al veel mensen heb geadviseerd heb ik mijzelf nog niet in de watten gelegd. Uiteraard mag ik niet klagen, we hebben namelijk een prachtig huis gekocht en zijn nog steeds volop aan het klussen om het geheel naar onze wensen te krijgen. Toch is dat voornamelijk hard werken voor mijn partner want sinds oktober / november ben ik geveld met hyperemesis gravidarum. Al weken lig ik op bed niks te kunnen.

Extra blij was ik dan ook met een mailtje met de vraag of ik een samenwerking op wilde zetten met Isabel Bernhard. Nadat ik de webshop eens goed bekijk valt mijn oog al snel op de klassieke Rivoli Violette armband, die te verkrijgen is bij Brandfield. De gouden armband staat voor mij gelijk aan tijdloze elegantie. De eenvoud van de armband maakt dat ik er uren naar kan kijken. Bovendien past hij heel mooi bij 14 karaat gouden kettingen. Het toeval wilt echter dat ik zelf een gouden ketting heb, een paar jaar geleden voor Kerstmis van mijn geliefde gekregen, die heel erg veel van deze armband weg heeft. En zo zie je maar dat als je iets tijdloos krijgt of koopt er altijd wel iets mee te combineren valt.

Kortom: tijdloos is een prachtig geschenk voor Valentijnsdag, Kerstmis, een verjaardag of elke andere gelegenheid.

Koop jij wel eens iets voor jezelf?

Geverifieerd door ExactMetrics