Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Ramen > Houten jaloezieën, de nieuwe trend?

Houten jaloezieën, de nieuwe trend?

Een goede smaak hebben, leer je op latere leeftijd. Zo zul je als 2 jarige echt geen Rembrandt eruit pikken. Ook wil je op 18 jarige leeftijd waarschijnlijk nog geen wijntje drinken omdat het zo gezellig is, nee je kiest dan voor bier want dat is stoer en drinkt zich lekkerder weg. Pas op latere leeftijd leer je om te genieten van de schoonheid van bepaalde zaken. Dat kan gaan om kunst, dat kan gaan om eten en drinken en dat kan gaan over de inrichting in je huis. In deze blog neem ik je mee naar misschien wel de nieuwe trend van de komende tijd; raamdecoratie woonkamer. Bijvoorbeeld houten jaloezieën. Lees snel verder…

Het voorkomen van naar binnen gapen

Eén van de dingen waar ik mij altijd aan stoor, zijn die mensen die dan buiten staan en heerlijk naar binnen aan het gapen zijn. Ofschoon ik het wel een compliment vind, als het immers niet interessant was zouden ze wel doorlopen, vind ik het toch ook wel behoorlijk storend. Zeker als ik ’s avonds gedoucht heb en even in mijn badjas rond wil lopen. Of als ik ’s ochtends met mijn slaapkop een kop koffie en thee ga zetten onder. Nee dan ben ik toch erg gesteld op mijn privacy.

Houten jaloezieën

Per toeval kom ik uit op de site van Veneta.com. Hier tref ik prachtige houten jaloezieën aan, nooit geweten dat die bestaan. Het feit dat de houten jaloezieën zijn gemaakt van duurzaam Linden- of Phoenix-hout vind ik zeker een pluspunt. Dat ze altijd passen, omdat het maatwerk is, uiteraard ook. Ook lees ik dat de labellen altijd zijn voorzien krasbestendige coating zodat je lekker lang kunt blijven genieten van je houten jaloezieën.
Bovendien vind ik het prachtige sfeermakers. Zo zijn ze in effen kleuren te verkrijgen, voor de strakke look, maar ook in hout kleurige varianten, die je meteen voorzien van een warme tint. Ik ben verkocht!

Waarom Veneta.com?

Iedereen heeft het druk tegenwoordig. Dan is het fijn om je zorgen uit handen te geven. Zeker aan een bedrijf dat meerdere gratis services bied om dit op een zo juist mogelijke manier allemaal te doen. Zo kun je gebruik maken van een specialist die, kosteloos en vrijblijvend, aan huis komt om je te adviseren over de juiste raamdecoratie die perfect past bij de gewenste ruimte en situatie. En als hij dan toch in huis is, meet hij meteen even alle maten op zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken.
Mocht dat laatste toch niet helemaal goed zijn gegaan (wat altijd eens kan), dan val je terug op je gratis meetverzekering waarbij je een nieuw product krijgt dat wel past. Kortom op en top service van begin tot eind. Zo zie je maar dat ze bij Veneta.com weten, wat de klant wilt.

Heb jij al eens nagedacht over (houten) jaloezieën?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • In ons hele huis hebben we gelijk houten jaloezieën aan laten brengen, toen we het huis kochten.
    Ik vind houten jaloezieën erg mooi staan en passen perfect bij mijn landelijke/klassieke inrichting. Het straalt warmte en gezelligheid uit.
    Ik ben er heel tevreden over en zou niet anders meer willen.
    IK zou het iedereen aan willen raden om eens een kijkje te nemen bij Veneta.com

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics