Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Hoesjes Outlet the place to be

Hoesjes Outlet the place to be

Hoesjes-Outlet.nl

De verkrijgbare producten op telefoniegebied hebben bij Hoesjes Outlet een enorme vlucht genomen. Naast het zeer uitgebreide assortiment proberen ze ook nog eens te concurreren in prijs. Dat verklaart direct de bedrijfsnaam. Het onderdeel outlet staat hier niet voor overjarige modellen. Nee, ze bieden de nieuwste iPhone XR hoesjes aan. Ook spelen ze in op de nieuwste rage op het gebied van gadgets.

Apple AirPods

Heb je het al gezien op straat? Ik zie veel mensen, voornamelijk jongeren, met Apple AirPods in de oren lopen. Er steken dan alleen twee stokjes uit voor draadloos muziek luisteren en bellen. Om deze AirPods schokvrij te bewaren, biedt Hoesjes Outlet een enorme keuze in AirPods Hoesjes aan.

Winnen

Wij mogen van Hoesjes Outlet tweemaal een shoptegoed van €40,00 verloten onder de deelnemers aan deze actie. Hoe doe je mee?
Heel simpel geef antwoord op de onderstaande vraag

Welk hoesje geniet je voorkeur of ga je liever voor een accessoire?

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Daar moeten wij hard voor werken! Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 7 augustus 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

41 reacties