De verkrijgbare producten op telefoniegebied hebben bij Caalman een enorme vlucht genomen. Naast het zeer uitgebreide assortiment proberen ze ook nog eens te concurreren in prijs. Dat verklaart direct de bedrijfsnaam. Het onderdeel outlet staat hier niet voor overjarige modellen. Nee, ze bieden de nieuwste iPhone XR hoesjes aan. Ook spelen ze in op de nieuwste rage op het gebied van gadgets.

Apple AirPods

Heb je het al gezien op straat? Ik zie veel mensen, voornamelijk jongeren, met Apple AirPods in de oren lopen. Er steken dan alleen twee stokjes uit voor draadloos muziek luisteren en bellen. Om deze AirPods schokvrij te bewaren, biedt Hoesjes Outlet een enorme keuze in AirPods Hoesjes aan. Met een leuk design van je AirPods bescherm hoesje maak je het een stuk fraaier en kun je stylen naar je eigen smaak!

Caalman

Caalman is specialist in allerlei soorten telefoonhoesjes en accessoires voor meer dan 100 verschillende modellen smartphones en gadgets. Voor bekende maar ook minder bekende merken is er altijd een uniek en verrassend assortiment beschikbaar.

Lees ook:

Welk hoesje bij Caalman geniet je voorkeur?

Geverifieerd door ExactMetrics