Wat is er leuker dan met z’n allen een voetbaltoernooi te bezoeken? Eraan deelnemen natuurlijk. Maar wat als je al lang niet meer hebt gevoetbald, geen toegang hebt tot een voetbalveld, of simpelweg niet de benen hebt van je favoriete voetballer? Dan kruip je toch gewoon in zijn huid via EA Sports FC. Het is dit concept dat FIFA groot heeft gemaakt en waarom duizenden spelers het wereldwijd online spelen. Bij WePlay United hebben ze een manier gevonden om samen gamen nog leuker te maken.

Samen, maar ook tegen elkaar gamen

Ervaren gamers weten dat deelnemen aan een online toernooi op zich niet heel lastig is. Simpelweg inloggen, de toernooioptie selecteren en gamen maar. Echter, als je wilt gamen met je vrienden, familie of klasgenoten, wordt het al wat complexer. Dan moet je een bepaalde tijd afspreken, ervoor zorgen dat je op dezelfde server zit of in dezelfde ruimte ingelogd bent. Je zit dan op je kamertje en er komen gamekoptelefoons aan te pas met microfoons en veel over en weer gechat om ervoor te zorgen dat je toch op een of andere manier je “skillz” kunt laten zien aan je vrienden en klasgenootjes. Best leuk als het lukt, maar meestal niet geschikt voor grotere groepen. En dit is al helemaal niet geschikt als kinderfeestje, klasactiviteit of eindexamenfuif. Gelukkig heeft WePlay United een prachtige oplossing gevonden voor gamers die graag met of tegen elkaar willen strijden voor de eer.

Legendarische FIFA-toernooien

Heb je al eens gedacht aan een legendarisch FIFA-toernooi bij je volgende verjaardagsfeestje? Of misschien wil je bij je eindexamenfuif voor eens en voor altijd weten wie de beste in je klas is, voordat iedereen verdwijnt naar een vervolgopleiding? Het kan allemaal met het FIFA-toernooi van WePlay United. Hierbij wordt op een gewenste locatie een hele gamesetup opgezet voor 10 tot 40 spelers. Je hoeft alleen maar te zorgen voor voldoende tafels, stoelen en een stopcontact. WePlay doet de rest. Met 8 PlayStation 5’s gekoppeld aan 32 inch high resolution schermen, kun je in 3 uur tijd de competitie aangaan met de beste spelers uit je klas, je familie, je voetbalclub, noem maar op.

Epic Fortnite battles

Is voetbal niet zo jouw ding en geef je de voorkeur aan een iets creatievere vorm van competitie, dan is het aangeboden Fortnite-toernooi misschien meer iets voor jou. Met 10 supersnelle PlayStations kun je ook hier in een 4 uur durende marathon in epische gevechten duidelijk maken dat jij toch echt wel de meest gevreesde Fortnite-speler bent uit de klas. En als je dat niet bent, dan zul je op z’n minst kunnen genieten van de gehele Fortnite ambiance en setup die ook door WePlay United wordt verzorgd. Dus linksom of rechtsom, alle deelnemers gaan als winnaar naar huis. Natuurlijk ook omdat WePlay United na je match alle spullen weer opruimt en meeneemt.

Lees ook:

Welk toernooi zou jij eens willen doen?

Foto: WePlay United
#ad

Geverifieerd door ExactMetrics