Selecteer een pagina

Ben je van plan om binnenkort een feestje te organiseren dan komt er heel wat kijken bij de organisatie. Denk maar aan een verjaardags- of communiefeest dat in het voorjaar al jouw aandacht vraagt. Maak het jezelf gemakkelijk en neem de nodige leveranciers onder de arm die je snel kunnen helpen om mooie producten te ontwikkelen. Zo kun je zorgeloos jouw topfeest tegemoet gaan!

Uitnodiging 

Stuur een tijdje op voorhand een officiële uitnodiging naar je gasten om zeker te zijn dat vrienden en familie tijdig hun agenda blokkeren om erbij te kunnen zijn! Je kan vandaag zelf aan de slag gaan om een uitnodiging te maken die past binnen het thema dat je voor ogen hebt.

Verwelkoming

Je gasten op gepaste wijze verwelkomen is altijd een leuk vooruitzicht. Pak het professioneel aan en begin met de aankleding van de inkom. Met een ballonnenboog kom je al een heel eind om de aandacht te trekken naar de plaats waar de mensen moeten zijn. Is de ingang wat verscholen, vergeet dan zeker niet om een pijl te voorzien die jouw gasten naar de juiste bestemming brengt. Ook de mededeling waar jouw gasten zich gemakkelijk kunnen parkeren op de uitnodiging, is geen overbodige luxe en laat de aankomst alvast ‘smooth’ verlopen.

Feesttijd 

Tijdens het feest kun je heel wat leuke items voorzien die de ruimte aankleden. Wat dacht je van een poster met een levensgrote foto van het feestvarken of een menukaart. Je kunt het vandaag zelf maken met betrouwbare partners zoals Printdeal die zorgen voor een piekfijne afwerking. Vergeet ook zeker niet om bijvoorbeeld onderleggers voor de tafels te voorzien. Ook dit kun je weer extra origineel aanpakken door ze te personaliseren.

Om het feest helemaal uit zijn voegen te laten barsten, voorzie je het beste een DJ die het publiek op de dansvloer krijgt. Geef zeker jouw favoriete nummers door en kies voor ambiancenummers. Ook hier geven slingers en ballonnen extra sfeer aan de zaal. Installeer daarbij nog de nodige feestlichten en de dag of avond kan niet meer stuk!

Bedankje

Eens het feest op zijn einde loopt, wil je natuurlijk jouw gasten bedanken voor hun komst en de leuke cadeautjes. Voorzie dus zeker zelf een kleine attentie. Dit kan gaan van lekkere snoep in een glaasje tot een handzeepje of een ander leuk gadget. Om deze attenties te personaliseren kun je stickers laten maken die perfect passen op het deksel of het doosje. Zorg voor een ontwerpje dat past in de sfeer die je wilt opwekken en je gasten gaan blij naar huis net zoals jij!

Lees ook:

Van welk feestje kon jij geen genoegen krijgen?

Foto door cottonbro studio
#ad

Geverifieerd door ExactMetrics